Betflag

Betflag Spa este o companie italiana de jocuri online fondata in 2012 dintr-o colaborare intre antreprenori italieni. Trebuie sa afirmam imediat ca aceasta casa de pariuri este formata din profesionisti si experti sportivi cu inalta pregatire. A reusit sa cucereasca jucatorii intr-un timp foarte scurt, cu un program complet si oferte net superioare celorlalte agentii online. Este cea mai buna carte de sport virtuala din Italia si cea mai competenta in curse de cai, unde ofera bonusuri zilnice si promotii.

Oferta sa acopera sporturi, cazinouri, poker, bingo, loterii, pariuri sociale, politice, economice si de schimb. Site-ul ofera un TV de transmisie in direct valoros, cu predictiile in direct aferente evenimentelor sportive saptamanale majore.

Desigur, la fel ca toate companiile partenere ale site-ului nostru, Betflag are licenta AAM pentru a putea opera in tara noastra. Sa ne uitam impreuna la cartea lui.

Betflag

Bonus Betflag

Bonusurile oferite de Betflag sunt cele mai bune dintre casele de pariuri partenere. Promotia actuala de bun venit include 10 euro fara depunere si un bonus la alegere dintre cele oferite. Reclamele sunt numeroase si permit jucatorului o gama larga de bonusuri pentru jocuri sau pentru cupoane dedicate sportului.

Bonusul pentru cvadruplul care nu castiga: suma maxima a bonusului 5 euro.

Bonus pe mai multe cupoane: veti avea sansa de a castiga pana la 500% la castiguri si puteti juca, de asemenea, 30 de evenimente sportive.

Bonus de bun venit sportiv live: 100% din prima depunere.

Promotii Betflag

Va indicam cateva dintre aceste promotii prezentate pentru vizitatorii noi si, saptamanal, pentru cei mai fideli clienti.

Super martingale: suma maxima a bonusului de 180 de euro si se acorda daca clientului ii lipseste una sau toate predictiile.

Martingale rapide: bonusul maxim este de 60 de euro si se acorda daca jucatorul nu ghiceste una si toate predictiile.

Bonus multiplu si sport live.

In cadrul site-ului, puteti vedea toate promotiile oferite zilnic si saptamanal.

Site-ul online incearca sa arate imediat clientului toate posibilitatile de a se juca. Va poate lasa confuz pentru o clipa, dar imediat jucatorul va intelege cum sa se miste. In partea de sus a ecranului, veti gasi toate compartimentele Betflag, de la cazinou la poker, de la pariuri virtuale la sportive. Chiar sub aceste sectoare, casa de pariuri ofera pariuri, cele mai multe evenimente jucate si pariuri live.

Disciplinele disponibile sunt 25, cu toate campionatele italiene si straine. Sportul include, de asemenea, sageti, golf si fotbal american. Personalul nostru tehnic gaseste foarte interesante paginile referitoare la cele mai tari evenimente, ultimele actualizari, statistici si scor live. Mai jos si in stanga, Betflag prezinta numeroasele sale promotii si bonusuri de bun venit. In dreapta paginilor, puteti, in schimb, sa vizitati camerele dedicate jocurilor de masa si carti. In prezent, nu exista chat live care ar imbunatati asistenta site-ului, chiar daca raspunsurile, prin e-mail sau telefon, sunt intotdeauna corecte si la timp.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri