Betfred

Betfred are un excelent site de pariuri sportive online, precum si sectiuni de cazinou, poker si bingo online. Firma este condusa de celebrul CEO Fred Done, are peste 1400 de magazine de pariuri, 6000 de angajati si o cifra de afaceri anuala de pariuri de peste 2 miliarde de lire sterline. Detine si The Tote. Este cea mai mare casa de pariuri independenta din Marea Britanie. Betfred Bookmaker este o destinatie excelenta pentru toate cerintele dvs. de jocuri de noroc online.

Cresterea inexorabila a marcii Betfred Bookmaker a continuat nestingherita odata cu achizitionarea Totesport, fostul Tote, in iunie 2011.

Brandul Totesport va slabi incet, pe masura ce organizatia Betfred, omonima, a lui Fred Done indeplineste orice tendinte egocentrice pe care le-ar putea avea fondatorul in lumea pariurilor din Marea Britanie. Chiar si celebra Cupa de Aur Cheltenham va purta acum marca inainte de numele sau sfintit.

Betfred_web

Pentru multi din cursele de cumparaturi, fosta companie de stat Tote a fost un vis urat care a lasat cursele fara organul care altfel si-ar fi furnizat inima financiara si mantuirea. Cei mai pragmatici isi dau seama ca spirala descendenta a cursei britanice ar continua neintrerupta chiar daca ar fi reusit sa slabeasca stransoarea de oarecare a domnului Done din premiu.

Ca intotdeauna, cursele din Marea Britanie, conduse prost, nu au reusit sa-si impresioneze cazul si compania a fost vanduta celui mai inalt si cel mai potrivit ofertant comercial. Vandut pentru putin peste un sfert de miliard de lire sterline, a fost un chilipir de proportii de jaf de lumina zilei care a cazut in calea mereu inteleptului Betfred Bookmaker.

Dar in 1960, cu un an inainte ca totul sa devina legal, Fred Done era deja in afaceri. Chiar si acest tanar extrem de ambitios nu ar fi putut cunoaste inaltimile la care isi va duce compania. Cand jocul a devenit legitim, a inceput primul sau magazin de pariuri. Este cu adevarat o poveste a unei companii care a inceput cu nimic. Fred anunta din nord-vestul si acolo si-a dezvoltat afacerea, in mod organic. Apoi, mai tarziu, a cumparat curajos cateva lanturi mici de case de pariuri.

Si-a dat seama ca cresterea prin achizitie a fost singura cale de urmat si cel mai mare premiu al sau pana in prezent a fost The Tote. Daca o casa de pariuri avea sa obtina Tote, cu siguranta ar fi mai bine un antreprenor plin de independenta, cu o natura de jocuri de noroc, decat contabilii fara chip ai marilor companii publice de pariuri. Acum Betfred are aproape 1400 de puncte de vanzare pe strazile mari ale Marii Britanii si nu se va opri aici.

A intarziat destul de mult pe arena online, dar aceasta este adesea o miscare inteligenta. Terminat a stiut ca are muschiul de marketing pentru a recupera rapid deficitul si a invatat sa nu faca greselile pe care le-au facut niste mutori notabili, cum ar fi Coral si Sportingbet. Cu un call center infiintat mai devreme, Dones, asa cum se numea odinioara, are acum gama completa: magazine, site web, cazinou online, bingo si poker.

Fred Done poate privi bine inapoi la o slujba, erm, terminata cu firma sa. Dar acesta nu este stilul lui. Astepta cu nerabdare si mereu in sus in incercarea sa de a face ca numele bun al Betfred Bookmaker sa fie si mai mare.

Betfred_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri