BetGold

Bet Gold este un serviciu de pariuri premium care ofera cote fantastice pe o mare varietate de piete sportive, inclusiv fotbal, e-sport, baschet si golf. Pagina de destinatie verde, aurie si alba simpla, dar placuta vizual, ofera o intrare curata si minima pe site, care este incredibil de atragatoare, in timp ce sporturile si pietele disponibile sunt clar enumerate in partea stanga.

Betgold

Pariuri pe fotbal

Cel mai popular sport din lume, fotbalul joaca in mod surprinzator un rol important pe site-ul Betgold. De-a lungul filei din stanga, sunt prezente cele patru ligi majore ale lumii (Premier League engleza, Liga spaniola, Bundesliga germana si Serie A italiana), precum si o fila generala de fotbal pentru o lista cuprinzatoare de alte ligi. Fiecare ofera o gama larga de piete, de exemplu, jocurile din Premier League pot avea adesea pana la 200 de piete pe joc, ceea ce ofera o gama larga de personalizabilitate, care permite cu adevarat pariorilor sa isi adapteze pariurile dupa propriile dorinte si isi pot personaliza biletele de pariere. aproape la nesfarsit.

Oferte bonus BetGold Sportsbook

In partea de sus a barei laterale din stanga, exista o fila intitulata „promotii”, care gazduieste toate ofertele actuale de bonus Betgold pentru carti de sport disponibile clientilor lor noi si existenti. Acestea includ bonusuri de bun venit, pariuri gratuite, cresteri ale cotelor si cresteri ale pariurilor combinate, toate acestea putand imbunatati in mod semnificativ placerea si experienta de pariere in timp ce utilizati Betgold Sportsbook.

In afara pariurilor

Un lucru demn de mentionat este versatilitatea site-ului Betgold, care se poate traduce perfect intr-o gama larga de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, computere si tablete. Aceasta inseamna ca pariorii nu vor pierde niciodata sansa de a-si plasa pariurile, de a verifica biletele existente sau de a incasa. Intr-o societate din ce in ce mai mobila, acesta este un element extrem de important pentru orice site de pariuri care doreste sa iasa din competitie.

Bet Gold ofera, de asemenea, o gama buna de gateway-uri de plata, asigurandu-va ca puteti depune si retrage in continutul inimii, indiferent de gateway-ul pe care doriti sa il utilizati. Aceste gateway-uri includ Neteller, Skrill si Astropay, toate functionand cu niveluri mari de securitate, asigurandu-va ca banii dvs. ajung acolo unde doriti, cand doriti.

Impreuna cu aceste gateway-uri de plata, Betgold ofera un nivel excelent de asistenta pentru clienti, cu un total de 48 de intrebari frecvente, ceea ce il face unul dintre cele mai cuprinzatoare seturi de intrebari frecvente de pe orice site de pariuri. Acestea ar trebui sa fie suficient de detaliate pentru a raspunde la intrebarile de baza legate de depozite, pariuri si erori simple pe care le-ati putea avea. In caz contrar, exista si chat live, disponibil 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana, care poate raspunde la probleme mai complexe. Mai mult, exista o adresa de e-mail de asistenta pentru orice problema pe care chatul live nu o poate rezolva complet, iar adresa de e-mail tinde sa fie verificata periodic pentru a se asigura ca clientii primesc un raspuns prompt.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri