Bethard

Bethard este una dintre cele mai noi case de pariuri internationale. Acestea ofera cote decente peste tot, mai ales cand vine vorba de tenis. Cu Zlatan Ibrahimovic ca figura din fata, Bethard atrage multa atentie, dar este de fapt o casa de pariuri cu care merita sa te inscrii? Spunem da.

Cu licenta sa malteza, majoritatea jucatorilor europeni pot paria cu Bethard, la fel si multi jucatori de pe alte continente. In afara de a oferi cote la evenimente sportive, Bethard are si un cazinou online si o afiliere la poker. Dar in aceasta recenzie, ne concentram doar asupra cartii de sport a lui Bethard.

Bethard are cote decente in toate categoriile, dar rareori in topul pietei. Obiectivul de a oferi cele mai bune cote 1X2 in randul caselor de pariuri euro din ligi importante de fotbal / fotbal. Pana in prezent, s-au ridicat la inaltimea asteptarilor in acest sens, dar Bethard mai trebuie sa mearga putin mai sus pentru a se potrivi cu casele de pariuri din Asia. Cu toate acestea, acestea ofera handicapuri asiatice care sunt utile.

Cele mai bune cote ale acestora sunt, fara indoiala, la sectiunea de tenis. In turneele de tenis mici, veti gasi cote mari, atat de multi jucatori ascutiti de tenis adora sa parieze cu Bethard. Multi dintre cei care trimit selectii de tenis ofera sfaturi si despre Bethard.

In general, Bethard ofera cote care sunt peste medie la sporturile de nisa. Nu este neobisnuit sa vezi un procent teoretic de recuperare de 93-95% pentru sporturile mai mici, ceea ce este destul de impresionant.

Cand pariati cu Bethard, veti putea paria pe majoritatea evenimentelor sportive. Fotbalul / fotbalul si tenisul sunt de departe cele mai populare sporturi din selectie, dar puteti paria si pe toate sporturile americane majore si pe mai multe sporturi de nisa.

Bethard sustine ca nu foloseste limite pentru jucatorii sai castigatori. Si pana acum nu am vazut niciunul. Acesta este un semn foarte bun, ceea ce face din Bethard o alegere buna pentru pariorii profesionisti care sunt limitati in alta parte. Este un semn ca Bethard este o casa de pariuri serioasa, aproape la nivelul caselor de pariuri asiatice, cum ar fi Pinnacle si SBO, care functioneaza si fara limite personale.

La fel ca oriunde altundeva, pot exista limite de piata, dar acestea vor fi destul de mari la evenimentele mari. La meciurile mai mici din sporturile de nisa, ati putea paria doar cateva sute de euro, dar este asa pentru toata lumea.

Bonusuri

Majoritatea jucatorilor vor putea obtine un bonus de depunere inscriere atunci cand aleg Bethard. Cu toate acestea, bonusul exact poate diferi de la o tara la alta. Va recomandam sa mergeti la Bethard si sa vedeti ce ofera jucatorilor din tara dvs.

In majoritatea cazurilor, veti obtine un pariu gratuit de un fel, de obicei pana la o valoare de 100 de euro. Va inscrieti, depuneti o anumita suma si va vor egala cu un pariu gratuit. Aceasta este traditia in majoritatea pietelor in care Bethard este activ. Cu toate acestea, bonusurile se pot schimba intotdeauna, deci trebuie sa le verificati singur. Ceea ce ne place este ca Bethard are de obicei termeni prietenosi atunci cand trebuie sa le deblochezi bonusurile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri