Betika

Betika Kenya este licentiata de consiliul de licenta si control. Acestea ofera o gama larga de pariuri verticale distractive, cu cote echitabile si un site web usor de utilizat. Fiecare parte a site-ului este usor de accesat si, in general, termenii si conditiile sunt corecte pentru jucatori.

Acest casa de pariuri este, de asemenea, foarte cunoscut pentru aplicatie si experienta simpla. Aceasta inseamna ca, in calitate de jucator pentru Betika, va puteti bucura de utilizarea gratuita a aplicatiei si a versiunii lite. Puteti descarca aplicatia Betika de pe piata aplicatiilor Android utilizand butonul de pe site. Acest lucru va va directiona catre descarcare.

Pentru acei utilizatori cu internet lent sau limitat, versiunea Betika Lite este foarte utila. Versiunea lite va permite sa utilizati cele mai multe functionalitati fara a avea nevoie de o viteza mare de internet in banda larga. Datele sunt comprimate in sectiuni mai mici si acest lucru permite utilizatorului sa se bucure in continuare de experienta pariurilor sportive.

S-ar putea sa va intrebati, de ce ar trebui sa folosesc aplicatia? Ei bine, aplicatia ofera posibilitatea de a intra pe pariuri mai repede si, de asemenea, este mult mai usor de utilizat decat site-ul browserului web. Detaliile de autentificare si parola sunt salvate in aplicatie, astfel incat sa mergeti direct la pariu. Daca utilizati site-ul in locul aplicatiei, mai intai trebuie sa asteptati incarcarea site-ului. Cand se incarca site-ul web, trebuie sa introduceti numarul de telefon si parola si apoi treceti la pariuri.

Betika

Cum functioneaza Bonusul Betika?

Din pacate, in acest moment nu exista bonus pentru jucatorii noi. In schimb, primiti puncte bonus pentru utilizarea site-ului si parierea pe meciuri. Aceste puncte le veti putea folosi pentru a intra in jocurile cu jackpot asa cum am spus mai sus. O alta optiune oferita este ca taxele dvs. M-Pesa sa fie adaugate ca bonus la soldul dvs. de bani. Cititi mai multe despre acest lucru in sectiunea de plati de mai jos.

Alte bonusuri disponibile sunt sistemul de recomandare a unui prieten si sistemul de puncte bonus. Sistemul de puncte bonus este utilizat pentru a va oferi puncte care sunt adaugate in contul dvs. in functie de nivelul dvs. de joc. O descriere detaliata a acestora poate fi gasita pe site in termenii si conditiile.

Asistenta si servicii pentru clienti

Asistenta pentru clienti de la Betika este destul de receptiva. Am incercat noi insine si timpul normal de raspuns este de 30 de secunde. Puteti utiliza butonul de chat live din partea dreapta jos a ecranului pentru a contacta asistenta pentru clienti.

Ce se intampla atunci cand contactati asistenta pentru clienti Betika? Un membru al echipei de asistenta pentru clienti se va conecta la dvs. utilizand chatul live. In aceasta caseta de chat, veti pune intrebarea dvs. si veti primi un raspuns direct.

Unde mai pot obtine ajutor pe site? Daca nu va place sa discutati in direct cu personalul de asistenta pentru clienti, puteti utiliza sectiunea de ajutor disponibila fie pe pagina cu intrebari frecvente, fie in partea de jos a ecranului pe pagina de profil. Asigurati-va ca va actualizati pagina de profil, astfel incat personalul de asistenta pentru clienti sa stie cu cine vorbeste. Ei va vor putea ajuta mai bine asa.

Betika_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri