BetInAsia

BETINASIA este o platforma de pariuri specializata in brokeraj de pariuri sportive cu casele de pariuri asiatice. Apartine Isoall Ltd Corporation, din Malta. Ofera conturi de pariuri la casele de pariuri asiatice, un serviciu sigur, discret, de inalta calitate si personalizat, site-ul lor web este modern, curat si eficient, oferind toate informatiile necesare chiar de la inceput, ofera o gama larga de optiuni de plata clienti si au o echipa dedicata de asistenta pentru clienti, care este intotdeauna gata sa va ajute.

  • Conturi de casa de pariuri din Asia:

BETINASIA este specializata in furnizarea de conturi de pariuri pentru majoritatea marilor case de pariuri din Asia si a schimburilor de pariuri de pe piata. Relatiile lor de lunga durata cu ei le permit, de asemenea, sa acorde credite clientilor lor, simplificând foarte mult procesul tranzactiilor mari.

  • Mollybet:

BETINASIA ofera conturi cu Mollybet, un software foarte similar cu cea mai buna platforma de pariuri pentru mai multe case de pariuri, VIP-IBC. Ambele ofera o solutie excelenta pentru cei care doresc sa isi eficientizeze experienta de pariere si sa aiba acces la limite si cote mai mari pentru mai multe case de pariuri asiatice cu un singur cont.

  • Pariuri Skype:

Serviciul de pariuri Skype oferit de BETINASIA face procesul de pariere mai convenabil ca oricând: tot ce trebuie sa faceti este sa aveti acces la Skype, iar echipa lor de asistenta pentru clienti va fi disponibila 24/7 pentru a va ajuta sa faceti pariurile.

Cu toate serviciile pe care le ofera, BETINASIA este fara indoiala una dintre cele mai bune optiuni pentru cei care doresc sa parieze pe piata asiatica. Puteti contacta prin trimiterea unui e-mail la support@betinasia.com. Cu toate acestea, atunci când este vorba de bani, este mai bine sa nu riscati si sa va deschideti un cont prin intermediul unui agent de pariuri, BET-IBC, la o casa de pariuri din Asia. Contactati-i chiar acum si incepeti sa pariati pe una dintre cele mai mari piete din lumea pariurilor cu unul dintre cei mai buni agenti din Asia!

BetInAsia se specializeaza in brokerajul de pariuri sportive. Oferim cele mai bune metode disponibile clientilor nostri si alegem cei mai buni furnizori si parteneri, atât in ​​ceea ce priveste furnizarea de cote cât mai mari si cea mai mare lichiditate. De asemenea, ne asiguram ca banii clientilor nostri sunt tratati in cel mai sigur si rapid mod posibil. Daca preferati sa tranzactionati printr-un schimb, sa obtineti acces la software-ul de pariuri pe mai multe conturi Mollybets sau sa plasati pariurile dvs. prin Skype sau telefon, BetInAsia le ofera totul.

Au existat unele dezvaluiri aici care nu ar fi trebuit sa se intâmple de potentialul nostru client. Nu am dat nimanui acele informatii bancare decât daca cer si cred ca este foarte neprofesionist pentru @Raabe care a dezvaluit acele informatii bancare si l-a pus pe tip in pericol.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri