BetInAsia

BetInAsia este un brokeraj de pariuri care ofera conturi de pariuri cu unele dintre cele mai mari si mai populare case de pariuri asiatice si schimburi de pariuri. Casele de pariuri pe care le puteti deschide conturi prin BetInAsia sunt urmatoarele: PS3838 / Pinnacle, Orbit, Citibet si Turf7. Platforma lor de tranzactionare sport NEGRU, pe de alta parte, ofera PENTA88, BetISN si 18bet, printre altele.

BetInAsia ofera metode de plata sigure pentru depunere si retragere. De asemenea, clientii pot muta cu usurinta fonduri fara taxe intre conturile de pariuri cu BIA WALLET, ceea ce este destul de convenabil pentru jucatorii cu mai multe conturi. Securitatea este la cel mai inalt nivel, BetInAsia are toate certificatele necesare.

Reputatie si istorie

BetInAsia este un brokeraj de pariuri care ofera conturi de pariuri cu unele dintre cele mai mari si mai populare case de pariuri asiatice si schimburi de pariuri. Acestia sunt unul dintre cei mai reputati si de lunga durata brokeri de pariuri de pe piata, fiind infiintati in 2011. Au sediul in Malta si sunt autorizati in Curacao.

BetInAsia

Pietele de pariuri

Cotele pentru BLACK sunt cele mai bune de pe piata. Avand in vedere ca aveti peste 10 case de pariuri intr-un singur cont, sansele obtinute prin BetInAsia nu pot fi depasite.

Acoperirea sportului

Sporturile acoperite de platforma BLACK sunt: ​​fotbal (inclusiv pariuri la jumatatea timpului si pe colt), tenis, baschet, fotbal american, baseball, ESports, hochei pe gheata, cricket, rugby, box si MMA. Si cu alte case de pariuri, conturi independente, PS3838 (eticheta alba Pinnacle) sau 18bet, clientii pot accesa sporturi virtuale, FIFA si alte sporturi mai putin populare.

Cote Competitivitate

Deoarece BetInAsia este parteneriat cu mai multe carti de sport, acestea ofera cote foarte competitive in comparatie cu alti agregatori si brokeraje. De asemenea, se actualizeaza intotdeauna, iar clientii pot fi multumiti de toate actualizarile.

Optiuni bancare

BetInAsia ofera cele mai populare si comune metode de plata: Visa / Mastercard / AmEx / Discover Cards, Skrill, Neteller, ecoPayz, MuchBetter, Jeton, Astropay, CashToCode, Transfer bancar (* se pot aplica restrictii specifice tarii) si Cryptocurrencies: Bitcoin, Ripple si Litecoin. Depozitul minim este de 100 EUR sau echivalentul in alte valute. Retragerea minima este, de asemenea, de 100 EUR.

Bonus si recompense

Toti jucatorii nou inregistrati la BLACK vor primi o rambursare de 0,1% la pariurile lor. Rambursarea poate deveni si mai mare pentru jucatorii VIP si eligibili. Pe site-ul lor web exista termeni si conditii complete. De asemenea, au un depozit gratuit si o taxa de retragere pe luna.

Viteze de retragere

Retragerile sunt de obicei instantanee (in programul de lucru al echipei de plati BetInAsia: 08-23h CET), dar nu dureaza mai mult de 1 ora. Viteza tranzactiilor depinde in continuare de metoda de plata utilizata si de tara / fusul orar in care se afla clientul in prezent.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri