Betitaly

Betitaly este un portal de pariuri sportive online italian, care de ani de zile provoaca marii giganti ai sectorului cu oferte interesante si un program larg si variat de evenimente. Aceasta casa de pariuri este pe piata din 2000 si functioneaza pe teritoriul nostru cu numarul de concesiune GAD – 15074. In recenzia noastra despre Betitaly veti gasi o evaluare completa a operatorului si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a juca pe portal, cu opinii pe bonusurile Betitaly, despre metodele de plata acceptate, precum si punctele tari si punctele slabe ale casei de pariuri populare.

Ofertele de bun venit de la Betitaly

In acest moment nu exista niciun bonus de bun venit Betitaly dedicat pariurilor sportive. La momentul redactarii acestei recenzii, singura promotie dedicata sportului este Bonusul multiplu, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un bonus de pana la 170% la castigurile din pariuri formate din cel putin 5 evenimente. Pentru a obtine acest bonus Betitaly nu va trebui sa faceti altceva decat, asa cum am mentionat anterior, sa creati un bilet cu cel putin 5 jocuri introduse; cu cat adaugati mai multe evenimente, cu atat veti primi un procent de bonus mai mare: un pariu format din 30 de evenimente va va asigura un multiplicator de 170% in cazul unei victorii. In plus, noi promotii speciale sunt adesea activate in zilele de campionat, care ramburseaza suma mizei dvs. in cazul in care apare un anumit eveniment, cum ar fi, de exemplu, acordarea unei penalitati.

betitaly

Pariuri si cote Betitaly

Programul de pariuri Betitaly este larg si variat, cu mii de evenimente din care sa alegeti si cote actualizate constant. Prin urmare, oferta casei de pariuri este in concordanta cu majoritatea operatorilor italieni si va permite sa pariati pe principalele ligi de fotbal din Europa si din restul lumii. De exemplu, puteti plasa un bilet de pariuri pe Serie A, dar si pe liga elvetiana. De asemenea, sunt prezente baschetul, tenisul, baseballul, fotbalul cu cinci, crichetul si alte discipline mai putin populare din Italia.

Betitaly iese in evidenta de la majoritatea caselor de pariuri concurente, deoarece isi mentine sediul in Italia si nu in locuri precum Malta sau Gibraltar. Site-ul isi propune sa raspunda nevoilor celor mai pretentiosi pariori, cu un program mare si cote actualizate constant.

O atentie deosebita este acordata in special fotbalului, cu unele dintre cele mai bune cote disponibile pe scena italiana. Din pacate, asistenta pentru clienti nu poate fi contactata prin chat live, dar, in afara de aceasta, serviciul oferit de casa de pariuri este de inalta calitate, desi nu este disponibil in weekend. Prin urmare, analiza noastra despre Betitaly se incheie aici cu o evaluare pozitiva, subliniind insa marjele mari de crestere care vor permite acestui operator sa intre in elita celor mai buni operatori de pe piata in viitor.

Betitaly_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri