BetJOE

BetJOE este o noua casa de pariuri prietenoasa cu SUA, infiintata in 2018, care vine cu o licenta Curacao. Platforma este alimentata de Ultraplay si ofera jucatorilor sansa de a alege intre o viziune americana si una europeana. Casa de pariuri are o plata de top din industria sporturilor nord-americane, limite de pariuri ridicate si o gama larga de recuzite la fiecare meci. Desi BetJOE este o carte sportiva axata pe Bitcoin, accepta peste 15 monede FIAT si a integrat toate metodele traditionale de plata.

Sectiunea Pariuri sportive BetJOE ofera o plata totala de 95% +. Cotele sportive din SUA au un randament de 97%, iar NBA cu 98% + pe piata Moneyline. Fotbalul are o marja competitiva de 5,5% in primele 5 ligi si acelasi comision se aplica si tenisului.

BetJOE Pariuri sportive ofera peste 5.000 de evenimente pre-meci, peste 25 de sporturi si peste 2.000 de selectii de pariuri. Pariurile pe NFL sunt unul dintre cele mai importante momente ale cartii de sport, deoarece exista peste 40 de recuzite disponibile la fiecare meci de fotbal, cum ar fi Spread-uri alternative de puncte, Puncte totale ale echipei si Marja castigatoare. Pariorii pot pune mana pe toate cartile din sporturile de lupta si pe o gama larga de categorii. BetJOE Bookmaker ofera diferite tipuri de pariuri, cum ar fi Parlays, Straight Wagers, Teasers si Pleasers, dar pariurile de sistem nu sunt oferite.

Zona de pariuri live BetJOE include 30.000 de evenimente lunare, nu numai de la principalele evenimente, ci si de la sporturi precum futsal, tenis de masa si snooker. Desi marja generala in joc este de 6-7%, acest procent va scadea la 3-4% la meciurile MLB, NFL si NBA. 30+ recuzita sunt disponibile la aproape fiecare joc major, iar jucatorii pot alege sa parieze pe pana la 4 evenimente simultan cu functia Multiview. Rambursarea este, de asemenea, disponibila pana la etapele tarzii ale fiecarui meci, in timp ce acceptarea pariului este de 5 secunde. In plus, statisticile si imaginile furnizate in vizualizarea evenimentului vor acoperi dezavantajul absentei unui serviciu de streaming live. Fanii e-sportului BetJOE vor avea schimbarea pentru a viziona evenimente live de la Dota, Counter-Strike, League Of Legends si multe altele.

Fanii smartphone-urilor isi pot paria printr-un site mobil rapid si receptiv, dar aplicatiile dedicate pentru iOS si Android nu sunt disponibile. Cand discutia se duce la plati, jucatorii pot depune prin Bank Wire, carduri de debit / credit, Skrill, Ecopayz si Interac (pentru Canada). De asemenea, sunt oferite o gama larga de criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Dash si Monero, prin care puteti depune, dar pariurile dvs. vor fi plasate prin moneda FIAT pe care ati ales-o pentru contul dvs. (de exemplu, Euro, USD, GBP). Suportul BetJOE este operational 24/7 prin e-mail si chat live.

Casa de pariuri BetJOE este legitima?

Desi BetJoe este o carte de sport destul de noua infiintata in 2018, are o prezenta semnificativa in Statele Unite si la nivel international. Mai mult, nu exista plangeri cu privire la casa de pariuri de pe internet, care sa demonstreze ca jucatorii au incredere in marca.

Cine detine casa de pariuri BetJOE?

BetJoe este administrat, operat si detinut de Galaxy Group LTD, o companie autorizata in Curacao. Simultan, platile sunt procesate prin intermediul Galaxy 88 Ltd, o companie inregistrata in Regatul Unit.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri