Betlive

BetLive este o alta casa de pariuri care ne-a impresionat cu adevarat prin gama lor de produse si oferta puternica de case de pariuri sportive. La intrarea pe site, veti avea optiunea de a accesa sloturile, cazinoul, mini-jocurile sau sectiunea de poker, cu aceasta gama de produse care arata ca BetLive nu este doar un ponei cu un singur truc. Pariurile pe sport in sine este pline de caracteristici impresionante si piete extinse, BetLive aratand ca o casa de pariuri cu adevarat solida.

Site-ul in sine este destul de usor de utilizat si incorporeaza sistemul de a nu incarca o pagina noua de fiecare data cand faceti clic pe un sport sau meci. In schimb, veti ramane pe pagina de pornire si cand faceti clic pe sportul ales, acesta se va incarca si va aparea in centrul paginii. Aceasta inseamna ca timpul de incarcare este intr-adevar redus, permitand accesul foarte rapid la pietele de pariuri.

In ceea ce priveste metodele de plata, BetLive ofera o gama destul de extinsa de oferte pe care pariorii le pot utiliza. MasterCard si Visa sunt disponibile ambele, in timp ce clientii pot utiliza, de asemenea, UniPay, Bank of Georgia, Pay Box, Epay si Pay, cu un numar de portofele electronice disponibile. Aceasta varietate inseamna ca putini pariori se vor lupta pentru o metoda de plata disponibila.

Cote din oferta de pariuribetlive

Utilizatorii pot paria pe o varietate de evenimente sportive care sunt disponibile pe site-ul BetLive. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal ,, baschet, hochei pe gheata, handbal, tenis de masa, sageti, fotbal american, baseball, volei pe plaja, rugby, snooker, golf, eSports. Cotele de pariuri la BetLive sunt competitive in general. Marja de pariere pe fotbal este de 5,2%, marja de pariere pe tenis este de 7,5%, marja de pariere pe hochei pe gheata este de 7,6%, baschet cu 5,6% si asa mai departe. Marja globala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariere

BetLive ofera o gama impresionanta de sporturi si piete, cu multe dintre cele mai mari sporturi disponibile. Asemenea fotbalului, tenisului si boxului sunt toate sprijinite alaturi de sporturi mai mici, precum floorball, volei pe plaja si badminton. In total, sunt peste 30 de sporturi disponibile pe care sa pariezi.

De asemenea, este impresionanta oferta de sporturi electronice. Pe site veti gasi CS: GO, League of Legends, DOTA, Overwatch, StarCraft si Rainbow Six si este posibil sa pariati pe toate. Acest lucru este mult mai impresionant decat multe alte case de pariuri, sporturile electronice fiind o zona care creste rapid in popularitate si, prin urmare, ar trebui sa fie asigurata, ceea ce fac BetLive.

Functia de pre-meci arata toate jocurile si meciurile care inca trebuie sa inceapa, oferindu-va posibilitatea de a gasi evenimentele pe care veti dori sa pariati mai tarziu in acea zi sau in viitor. Sectiunea Live va permite sa pariati pe evenimente care sunt in prezent in desfasurare, ceea ce vede schimbarea cotelor pe masura ce meciul se arunca si se intoarce.

Betlive_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri