BetMais

Aplicatia BetMais este pe piata din 2014 si va ofera posibilitatea de a accesa tot programul casei de pariuri din mers. Aplicatia este foarte reputationala, deoarece furnizorul este in posesia curentului, care este legal cerut pentru pariuri sportive legale, o licenta de la Curaçao eGaming. Cu aceasta varianta mobila actuala puteti utiliza intreaga oferta cu accent pe Pariuri, plus alte produse, cum ar fi cazinoul de la casa de pariuri.

Aplicatia BetMais prezentata se numeste aplicatie web, care reproduce programul complet de pariuri al site-ului obisnuit. In mod convenabil, aplicatia nu trebuie descarcata pe iTunes, Play Store, un alt magazin de aplicatii independent si ca fisier apk, ci mai degraba ruleaza fara instalare prealabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa va ridicati dispozitivul mobil (iOS, Android) si sa deschideti site-ul oficial al furnizorului. Pagina de pornire BetMais se va afisa apoi intr-un format optimizat pentru mobil, fara diferenta fata de o aplicatie nativa. In prezent, nu cunoastem o aplicatie nativa de la BetMais. Aplicatiile native au ocazional si ele ciudatenii lor; mai multe despre acest lucru in paragraful urmator. In punctele glont de mai jos, am enumerat o gama actuala de modele compatibile.

BetMais

Avantajele aplicatiei BetMais

Cei care utilizeaza BetMais pentru pariuri pot astepta cu nerabdare o serie de avantaje. Prin absenta descarcarii, economisiti spatiu de memorie si, spre deosebire de aplicatiile native, nu trebuie sa instalati nicio actualizare. Acest lucru nu numai ca are avantajul ca nu consumati volume de date inutile, dar va asigura, de asemenea, ca actualizarile care sunt deseori necesare dupa actualizarea sistemului de operare dispar. In cazul in care ceva se modifica pe site, aplicatia web va fi, de asemenea, reimprospatata. Cei care incarca un fisier apk dintr-o sursa non-Google Play Store oriunde de pe web sau dintr-un fisier de aplicatie dintr-un magazin de aplicatii independent isi asuma intotdeauna un anumit risc. Deoarece adesea aceste fisiere sunt vulnerabile la malware. Este, de asemenea, destul de putin probabil sa le intâlniti in popularele iTunes App Store si Play Store, deoarece ambii furnizori au o politica partial foarte stricta cu privire la aplicatiile de jocuri. Cu aplicatia BetMais mentionata, nu va asumati totusi acest risc. In schimb, datele dvs. de utilizator sunt protejate cu o criptare SSL256.

Pentru a gazdui portofoliul complet, care, precum si pariurile sportive, include cazinou live, cazinou, sporturi virtuale, intr-o aplicatie nativa este in orice caz dificil pentru furnizorii de pariuri. Numeroasele schimbari – unele cazinouri acopera peste 100 de jocuri – ar duce la nenumarate actualizari in fiecare zi. Aplicatia ar fi in mod corespunzator mare si ar ocupa mult spatiu de memorie. De aceea, va indreptam spre aplicatia web.

Bonusul aplicatiei BetMais

In prezent, din pacate nu este posibil sa profitam de bonusul BetMais, din câte stim. Explicatia pentru care BetMais nu ofera recent bonusuri de inscriere nu ne este cunoscuta. In ciuda lipsei unui bonus pentru clientii noi, va recomand sa utilizati pentru a plasa pariuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca inregistrarea neobligatorie reprezinta o diferenta interesanta in comparatie cu alte platforme de pariuri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri