Betman

Betman este un site de pariuri apartinand companiei Replatz srl, care detine la randul sau licenta de joc la distanta nr. 15073. Pe site-ul acestui operator este posibil sa plasati pariuri sportive, sa participati la toate jocurile de indemanare a cartilor, sa profitati de cazinoul online, Sectiunea Bingo si incearca-ti norocul cu Scratch and Win sau Superenalotto. Totusi, aici ne vom concentra pe sectiunea „pariuri” Betman, analizand de sus in jos toate pietele de pe site, promotiile active, metodele de plata care pot fi utilizate pentru a completa si a colecta castigurile din contul de jocuri si toate celelalte servicii disponibile pe Betman.

Betman

Oferta de bun venit Betman

Betman nu prezinta o oferta de bun venit ad hoc pentru pariuri sportive. Cu toate acestea, clientii noi pot profita de Promo Mix, capabil sa garanteze un bonus (valabil si pentru pariurile sportive) cu o valoare maxima de 100 de euro. Pentru a va alatura promotiei trebuie sa completati inregistrarea (consultati pasii de mai sus) si sa depuneti cel putin 10 euro. In acest fel, Betman va rambursa bonus de 20 de euro pentru distractie. Acest proces poate fi repetat o data pe saptamana in primele 5 saptamani de la deschiderea contului. Folosind bonusul de 20 € saptamanal de distractie, veti avea ocazia sa obtineti o rambursare egala cu 10% din castigurile acumulate.

Pariuri sportive Betman: pre-meci si live

Programul sportiv al lui Betman nu are nimic de invidiat fata de ceilalti operatori. Acesta variaza de la fotbal, volei, baschet la tenis, golf, baseball si ciclism. In plus fata de programul sportiv, pe Betman, precum si in multe alte case de pariuri, este posibila si plasarea de pariuri pe alte evenimente non-sportive, cu cote actualizate constant. In ceea ce priveste cotele si pariurile, Betman ofera pariuri fixe pe cote la toate evenimentele sportive. In centrul paginii de start a pariurilor Betman se afla cel mai important eveniment al zilei cu cotele evidentiate clar.

Utilizarea si experienta utilizatorului site-ului Betman

Betman poate fi considerat unul dintre cei mai simpli operatori de folosit vreodata. Exista multe comenzi rapide pentru a ajunge direct la sectiunea de pariuri si pentru a plasa pariul fara nicio dificultate. Aceste functii sunt utile pentru utilizatorul care intentioneaza sa parieze rapid. Pe langa sectiunea de pariuri, celelalte categorii sunt, de asemenea, extrem de usor de accesat. Chiar si utilizatorul mai putin experimentat se poate deplasa fara dificultate in Betman.

Asistenta pentru clienti Betman

Serviciul pentru clienti Betman este disponibil in fiecare zi si poate fi contactat prin e-mail sau fax. Iata contactele: mail: info@betman.it

fax: 0424582405

Betman pe smartphone-uri si tablete

Pana in prezent, nu exista nicio aplicatie ad hoc a Betman. In orice caz, site-ul este perfect accesibil de pe mobil si tableta.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri