Betmotion

Odata cu stabilirea unei prezente online in 2009, Betmotion a devenit foarte popular in America de Sud, unde isi pastreaza un public tinta mare. Pietele sunt adaptate la acea baza de clienti, dar exista motive intemeiate pentru inscriere, indiferent unde va aflati in lume.

Licentiat in Curacao, veti gasi una dintre cele mai bune game de oferte de bun venit si promotii de pe piata si cu cote de valoare buna intr-o gama de sporturi, merita sa le cititi mai departe.

Bonus Betmotion

  • Pariuri sportive Roller Over requirements: Inainte de a efectua o retragere, trebuie sa va rasturnati bonusul de 5 ori (Bonus + Depozit) inainte de a vi se permite sa va retrageti.
  • Pentru jucatorii din Europa si Asia este necesara o trecere de 10 ori cu cote de 1,8 sau mai mari.
  • Daca efectuati cel putin 500 $ / 500 € / R $ 500 in depozite totale in termen de 30 de zile de la prima depunere, atunci veti primi un EXTRA $ 150,00 / € 150 / R $ 150!
  • Depozitul minim pentru aceasta oferta este de 20 USD.
  • Inainte de a putea efectua o retragere, valoarea depozitului plus Bonusul trebuie rotit de cinci ori cu o cota de 1,8 sau mai mare.

Bonusul standard al Betmotion este un meci de 150% la prima depunere, cu un credit suplimentar generos de 150 USD in joc. Trebuie sa treci de 5 ori intr-o perioada de 60 de zile, dar daca ratezi termenul limita, poti revendica orice returnare daca joci de 10 ori.

Acesta este doar unul dintre exemplele de gandire inovatoare care face ca aceasta casa de pariuri sa fie putin diferita. Un alt exemplu este Super Sport 150 Bonus, care poate aduce creditul initial asociat pana la 500 USD pentru depozite suplimentare. Exista si alte programe de completare pentru utilizatorii Skrill si Neteller si, desi ar putea exista mai multe in ceea ce priveste tranzactiile in curs, acestea sunt bun venit.

Piete sportive / Cote

Sporturile populare sunt listate in partea stanga sus a paginii si veti observa rapid ca fotbalul tinde sa domine programul. Fotbalul din intreaga lume primeste un set mare de piete si, in mod clar, sporturile din America de Nord sunt foarte populare si aici.

Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheata, Baseball, Fotbal american, Rugby, Volei, Handbal, Futsal, Golf, Snooker, Darts, Sporturi de iarna, Floorball, Curling, Reguli australiene, Ciclism, Motorsport, MMA.

Deci, nu exista specialitati politice sau de divertisment, dar aceasta este o lista buna, iar cotele sunt competitive la nivel general.

Vestea cu adevarat mare despre Betmotion este acele oferte de bun venit care pot creste pana la 500 USD. Termenii de transfer sunt destul de rezonabili si ofera motive clare pentru oricine cauta un nou furnizor.

Promotiile in curs de desfasurare s-ar putea sa nu fie atat de generoase, dar exista bonusuri unice pentru utilizarea atat a Skrill, cat si a Neteller, in timp ce puteti gasi, de asemenea, o schema Refer a Friend. In general, acesta este un loc bun pentru a juca, indiferent daca sunteti aici pe termen lung sau doar pentru un set de oferte de bun venit pe termen scurt.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri