Betmoto

Betmoto este licentiat de BCLB in temeiul Legii pariurilor, loteriilor si jocurilor, Cap 131, Legile din Kenya sub licenta nr. 218. Betmoto ofera atat pariuri sportive, pariuri virtuale, cazinou si jocuri live online si pe mobil. Betmoto se angajeaza sa mentina o experienta unica de joc pentru toti clientii sai. Parteneriatele noastre tehnologice internationale de prima clasa sunt cheia pentru a ne ajuta sa atingem acest obiectiv.

Betmoto

Bonus Betmoto

Inregistrati-va la Betmoto si primiti un bonus de 100% pana la suma maxima de 15.000 KES la prima depunere!

Cum sa obtineti bonusul *

  • Inregistrati-va pe site-ul Betmoto
  • Introduceti codul promotional MOTO.
  • Completati contul
  • Joaca la meciurile sportive si primeste 100% Bonus.

Bonusuri jackpot Betmoto, inregistrare, multi-boost si 100% rambursare la pariurile pierdute. Noul site de pariuri care are mai multe functii decat orice alta platforma de jocuri disponibila.

Castiga chiar daca pierzi. Betmoto are o noua structura de bonusuri care ii face pe jucatori entuziasmati. Biletele de pariere calificate sunt doar daca biletul de pariu pierde un eveniment care indeplineste toate conditiile.

Rambursare 100% chiar si atunci cand pierzi

Rambursarea de 100% va fi sub forma de bani reali. Toate conditiile descrise vor trebui indeplinite pentru a beneficia de acest bonus.

  • Numarul minim de evenimente trebuie sa fie de 10.
  • Miza minima ar trebui sa fie de 100 KES.
  • Cota minima totala ar trebui sa fie de 21.

Suma maxima a rambursarii: 20000KES. Exista bonusuri de 100% la cresterile multi-bet de la 4 picioare.

100% MultiBet Odds Booster. Cresterea cotelor creste banii pentru a castiga, iar in tari precum Kenya, cresterea depaseste taxa pe valoarea adaugata crescuta. Cresterea cotelor are efect din 4+ selectii cu un minim de 1,20 cote pe meci.

Caracteristica Betmoto Cashout

De ce jucatorilor sau jucatorilor le place caracteristica retragere Cel mai important lucru este sa ajute pariul sa mearga prost

Betmoto are o functie de retragere instantanee. Rambursarea ajuta la obtinerea unei parti a mizei daca se intampla ceva cu meciul. Cartonasele rosii, terenul rau, rezolvarea meciurilor, accidentarile, printre altele, pot duce la pierderea meciului.

Serviciu clienti

Serviciul excelent pentru clienti Betmoto ofera raspunsuri imediate atat la fluxurile de asistenta bazate pe apeluri, cat si pe chat.

Casa Jackpoturilor

Bonusurile pentru jackpot Betmoto sunt mai multe. De la 12 picioare la 15 picioare din jackpotul de 15 picioare cu bonusuri bune.

Bonusuri Jackpot Betmoto

Bonusurile Betmoto Jackpot sunt distribuite jucatorilor calificati. Jucatorii cu 15.12 – 14/15 au dreptul la bonusuri pentru al doilea jackpot.

Betmoto va introduce jackpotul zilnic. Jackpotul nu va avea bonusuri in al doilea loc, dar chiar ii acorda cel mai mare jucator cu cele mai corecte selectii.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri