Betole

In aceasta saptamana, brandurile de jocuri BetOle si BetOle au anuntat ca s-au impacat cu BetOle si ca lucreaza in jocurile dezvoltatorilor la bibliotecile lor, oferind parierilor un numar mare de jocuri noi.

Acordul va vedea jocurile BetOle oferite site-urilor prin intermediul platformei de jocuri ExeFeed, cu titluri precum Gold Digger si Queen of Wonderland Megaways care intra pe lista. BetOle a lucrat din greu pentru a deveni un dezvoltator si o platforma de consecinta si s-a stabilit pe 19 piete licentiate.

Aceste jocuri includ jocuri mobile, dar pariorii pot accesa jocurile de pe dispozitive mobile.

Comentand despre afacere, CCO BetOle, Federica Faggiano, a declarat: „Ne concentram intens pe cresterea amprentei noastre in toata Europa si suntem incantati sa oferim jocurile noastre extinse oferind live cu marci atat de puternice printr-o integrare cu ExeFeed.

„BetOle si BetOle au o perspectiva similara in abordarea inovatiei si in crearea de oportunitati de jocuri interesante si asteptam cu nerabdare un parteneriat puternic impreuna.”

Mirjana Simic, de la BetOle, a adaugat: „Oferta de jocuri BetOle contine titluri incredibil de interesante si care imping limitele si suntem foarte multumiti ca jucatorii nostri se pot bucura de aceste produse palpitante.”

Furnizorul de jocuri de cazino online si agregatorul de continut terta parte BetOle s-a alaturat cu BetOle si BetOle intr-o afacere care va face ca marcile europene de jocuri de noroc online sa aiba acces la intregul sau portofoliu de sloturi online, in continua expansiune.

Betole

Integrarea continutului BetOle va avea loc prin intermediul platformei ExeFeed, a mai anuntat furnizorul.

BetOle este cel mai recent furnizor de jocuri de cazinou online care isi lanseaza produsele cu BetOle orientat catre Serbia si BetOle orientat spre Muntenegru prin intermediul platformei ExeFeed, in urma recentului anunt ca colegul furnizor Playson isi va lansa si titlurile cu prea multi operatori.

Ca parte a acestui parteneriat recent, BetOle si BetOle vor putea in curand sa ofere jucatorilor lor acces la continutul palpitant BetOle, inclusiv lansarea recenta a companiei si succesul instantaneu Moriarty Megaways, precum si cei mai performanti Queen of Wonderland Megaways si Gold Digger, printre altele. .

BetOle este activ in prezent pe 19 piete reglementate. Detine licente de la autoritatile de reglementare din Marea Britanie, Malta si Romania si este certificat in Germania, Italia, Spania, Portugalia si Ungaria, printre altele. Compania ofera mai mult de 150 de titluri iGaming proprietare si peste 8.000 de jocuri performante de la furnizori terti, precum si cea mai rapida cale de piata prin intermediul platformei sale de agregare GAP. Continutul sau.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri