BetPlay

BetPlay poate fi considerat bijuteria coroanei unei game largi de case de pariuri de renume din Columbia. In timp ce Wplay si Rushbet primesc cea mai mare parte a publicitatii, BetPlay a devenit un concurent al calului intunecat pentru titlul de cea mai buna casa de pariuri sportive online columbiana. In calitate de sponsor oficial al echipei nationale de fotbal masculine, acestia s-au indragit de un numar mare de noi pariori.

Dar chiar merita? Credem sincer. Comparandu-le cu alte case de pariuri din America de Sud, am observat ca au adoptat o abordare neortodoxa, dar fara greselile pe care le vedem de obicei. Aceasta recenzie va acoperi toate detaliile esentiale care fac din BetPlay un brand care trebuie luat in considerare.

Un mod bun de a judeca o casa de pariuri este curatenia paginii de pornire. Prea des vedem case de pariuri care se saboteaza cu bannere si continut multimedia concepute pentru a face publicitate sectiunilor site-ului web. In loc sa-i indrageasca pe clienti la sectiunile mentionate, o astfel de miscare are ca rezultat aglomeratia de cele mai multe ori. BetPlay a evitat aceasta greseala obisnuita prin localizarea imaginilor si anunturilor legate in jumatatea superioara a paginii.

Betplay

Totul este usor accesibil datorita spatiului dedicat fiecarei sectiuni. Nu exista zone goale, ceea ce face ca fiecare informatie sa fie vizibila. In principiu, trebuie sa investesti zero eforturi pentru a gasi ceva, ceea ce nu se gandeste la majoritatea caselor de pariuri. Desi este posibil ca designul sa nu fie la fel de modern pe cat obisnuiesc unii, totusi treaba este perfecta.

Asistenta pentru clienti este un domeniu in care BetPlay se ridica deasupra celor mai multe alte carti de sport columbiene. Ofera asistenta de chat live 24/7. In ciuda gazduirii jucatorilor sud-americani, au luat in considerare faptul ca diferiti oameni prefera sa joace in momente diferite. Nimeni nu este lasat afara! Asistenta prin telefon si e-mail este, de asemenea, superba, cu agenti cunoscuti usor disponibili pentru a rezolva orice problema imaginabila. Le-am testat pe o serie de enigme diferite si au trecut mereu la provocare.

Sectiunea bancara ar putea folosi unele imbunatatiri. VISA, MasterCard, PayU, PSE, Super GIROS si Su Red sunt singura optiune disponibila. Acesta este cu siguranta un break-break pentru multi pariori, deoarece Neteller si Skrill sunt oferite de diferite marci concurente. Speram sincer ca vor aborda aceasta problema in viitorul apropiat.

Transparenta este tema cu BetPlay, deoarece isi etaleaza fara rusine licenta ColJuegos (nr. C1444). Pe langa faptul ca au sigiliul aprobarii din partea acestui organism de reglementare, ei implementeaza si tehnologia firewall pentru a face serverele lor impermeabile la orice tip de atac rau intentionat. Am dori sa vedem criptarea SSL in viitor, mai ales pentru ca a devenit o linie standard de aparare pentru casele de pariuri din intreaga lume.

Betplay_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri