BetPTC

Pariurile pe cursa BetPTC au fost fondate in 2007 de Premier Turf Club. Este situat in Portland, Oregon, unde este, de asemenea, autorizat si reglementat. Nu este un serviciu de pariere in avans (ADW) foarte cunoscut. Cu toate acestea, are o urmarire puternica si loiala atat in ​​Statele Unite, cat si pe plan international. Se pretinde a fi creat si gestionat de calareti care inteleg nevoile colegilor.

Beneficii sportive online BetPTC

In aceasta recenzie BetPTC, vom aborda o multime de lucruri pe care ar trebui sa le intelegeti despre aceasta companie de pariuri pe conturi, cum ar fi promotiile si bonusurile oferite, programele si recompensele de loialitate pentru utilizatorii consecventi si pietele de pariuri disponibile pe cursa . De asemenea, vom analiza tipurile de pariuri disponibile, disponibilitatea acesteia pentru dispozitive mobile, totul despre depunere si retragere, precum si informatii despre serviciul sau de asistenta pentru clienti. De asemenea, veti sti ce state puteti plasa pariuri pe site in mod legal si alte informatii necesare care va vor ajuta sa decideti daca acest furnizor ADW este sau nu pentru dvs.

BetPTC

Bonusuri de pariuri BetPTC si cod promotional

BetPTC va va oferi pana la 200 USD pentru a paria odata ce va inscrieti pe site. Cand pariati de la 750 USD si mai mult, veti fi recompensat cu 200 USD in contul dvs. de pariere. „Blog” si „FB200” sunt doua coduri promotionale pe care BetPTC le-a verificat pentru august 2020. Cand utilizati oricare dintre aceste coduri, puteti revendica bonusul BetPTC de 200 USD.

Programe de loialitate si oferte speciale de la BetPTC

Cash is King: BetPTC are un turneu anual de pariere pe cursa numit „Cash is King”, cu un fond de premii de 20.000 $. Orice parior care pariaza cel putin 75 USD in fiecare sambata in timpul concursului de opt saptamani este eligibil sa participe la turneu. Jucatorilor li se acorda puncte in functie de rentabilitatea investitiei (ROI) si nu de suma cu care pariaza.

Recompense de rambursare: in prezent, puteti profita de o oferta de rambursare de 4,75% si mai mare. Recompensele de rambursare sunt disponibile zilnic. Programul de recompense BetPTC va permite sa primiti bonusul in contul dvs. imediat dupa cateva momente in care o cursa este deschisa oficial. Tarifele exacte pe care le veti primi nu sunt specificate pe site, dar puteti fi sigur ca nu va fi mai mic de 4,75% pentru toate pariurile exotice.

Recomanda un prieten Bonus: Cand recomandi un prieten sa parieze pe site, ai sansa de a castiga intre 35 si 75 USD. Aceasta oferta nu este momentan disponibila.

Oferte speciale: exista, de asemenea, cateva oferte speciale pentru care este cunoscut BetPTC, care sunt legate de anumite evenimente. De exemplu, compania a oferit o oferta de rambursare de 9% la pariurile exacta la Lone Star Park. Pentru cursele de la Delaware Park, casa de pariuri a oferit o recompensa de 12% cashback la pariurile Pick 3, trifecta si superfecta. Pentru concursurile de curse Northfield, pariorilor li s-au oferit 10% recompense in numerar la fiecare pariu dublu si exact.

Weekendul Preakness a fost, de asemenea, martor la o oferta in care cinci jucatori au avut pana la 100 $ pierderi si rabaturi acoperite. Aceste oferte speciale nu sunt disponibile momentan.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri