BetRebels

Autoritatea pentru jocuri din Malta este un organism de reglementare respectat. Guvernul a urmarit in mod activ companiile de jocuri cu legislatie si un regim fiscal foarte atractiv. Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie are mai multa experienta in tratarea marcilor de incredere, dar BetRebels functioneaza acum ca o casa de pariuri online de opt ani. Oferta de bun venit de 50% indeplineste criteriile de corectitudine si conformitate si este supusa urmatoarelor conditii si conditii:

  • Numai clienti noi.
  • Depozit initial de 10 EUR sau mai mult.
  • Contactati BetRebels prin e-mail pentru a activa bonusul.
  • 50% bonus de depozit egalat.
  • Bonus maxim de 100 €.
  • Totalul depozitului si bonusului trebuie mizat de 10 ori inainte de retragere.
  • Cota minima de 1,75.
  • Pariurile calificate trebuie plasate in termen de 90 de zile de la prima depunere.
  • Se aplica termenii si conditiile generale BetRebels.

Oferta de bun venit BetRebels este un bonus realist de 50%. Valoarea bonusului este jumatate din primul depozit. Valoarea maxima este generoasa, dar cerintele de miza sunt restrictive. Noii jucatori trebuie sa mizeze 1500 € pentru a solicita bonusul maxim. Cu toate acestea, oferta expira dupa trei luni, astfel incat intervalele de timp sunt fezabile. Per ansamblu, suma titlului ofertei de bun venit BetRebels este un bun stimulent pentru a inregistra un cont nou, a face depunerea minima pentru a activa bonusul si a paria.

Promotii in curs BetRebels

In plus fata de bonusul de bun venit potential profitabil, BetRebels ofera clientilor existenti un pachet de promotii in curs. Unii operatori ofera o oferta de bun venit mai realizabila, dar fac foarte putin pentru jucatorii existenti. Altii folosesc resursele pentru a mentine loialitatea jucatorilor existenti. BetRebels are un bun echilibru intre oferta de bun venit si promotiile dinamice pentru jucatorii actuali. La momentul scrierii in august 2019, clientii existenti se puteau bucura de avantajele urmatoarelor oferte:

Castiga mai multe bonusuri

Acesta este echivalentul unor accas imbunatatite cu alte case de pariuri online. Exista o scara de crestere a profitului bazata pe numarul de selectii. Clientii castiga 5% dintr-un succes de cinci ori. Bonusul maxim este de 80%, care se aplica pariurilor multiple cu 30 de selectii sau mai mult. Exista, de asemenea, cote minime care variaza de la 4.00 pentru un timer de cinci pana la 40.0 pentru un pariu cu 30 de picioare sau mai mult. Cota minima pentru fiecare selectie este de 1,20, iar bonusul maxim este de 350 EUR. Daca orice selectie este nula, numarul de selectii calificate scade cu una. Pe masura ce fiecare selectie suplimentara apare pe fisa de pariuri, procentul bonus creste automat. Cu toate acestea, in mod realist, limita de 350 € va fi adesea atinsa inainte ca pariul sa atinga 30 de selectii.

Asigurare la pariu multiplu

Aceasta este o alta promotie continua legata de pariuri multiple pe o singura linie. Este frustrant sa ai patru picioare castigatoare intr-o optiune de cinci ori care sa reduca pariul. BetRebels ofera asigurari impotriva acestui scenariu cu o rambursare pentru pierderea accas-urilor. Pariul minim de calificare este de 5 €, iar rambursarea maxima este de 30 € sub forma unui pariu gratuit. Pariul gratuit este creditat atunci cand un client are o singura selectie pierduta in cinci ori. Fiecare selectie din pariu trebuie sa aiba o cota de 1,55 sau mai mare. Daca exista selectii nule si mai putin de cinci picioare valabile, nu se aplica asigurarea acca. Aceasta oferta face parte dintr-un pachet de promotii care recompenseaza clientii existenti. Cu cat un client pariaza mai mult cu BetRebels, cu atat bonusurile sunt mai profitabile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri