Betsafe

Betsafe este detinuta de Grupul Betsson, o companie suedeza care isi poate urmari radacinile pana in 1963. A inceput ca o companie numita Cherryföretagen AB, care furniza sloturi pentru restaurantele suedeze. Dupa 1998 au achizitionat o cota minoritara in Net Entertainment – inainte de a cumpara o parte majoritara a numelui Betsson. Ei detin companii precum Bettsson, NordicBet si, bineinteles, Betsafe, pe care le-au inceput in 2006.

Betsafe se angajeaza atat de mult sa doreasca sa pariati in siguranta, incat il plaseaza in numele lor. Puteti oricand sa pariati in siguranta cu acestia, deoarece nu sunt doar parteneri cu agentii de securitate precum E-Cogra si au criptare SSL, ci au si un sistem extrem de important cunoscut sub numele de KYC (Know Your Customer). Acest lucru arata ca sunt o companie extrem de etica care opereaza in limitele depline ale legii. Aceasta inseamna ca va puteti garanta practic siguranta banilor.

Betsafe

Toate institutiile de jocuri de noroc care isi desfasoara activitatea in Marea Britanie necesita o licenta la Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie. Daca nu, atunci sunt o operatiune ilegala. Din fericire, Betsafe detine o varietate de licente pentru a demonstra ca isi sustin munca onorabil; inclusiv licente de la Malta Gaming Authority, Aldernay Control Gambling Commission si UK Gambling Commission (numarul de licenta 39579). In plus, avand in vedere natura captivanta a jocurilor de noroc, le pasa de bunastarea clientilor lor, facand echipa cu organizatii precum Gamble Aware si GamCare pentru a contracara oricui pariaza mai mult decat se simte confortabil.

Bonusuri

In sectiunea urmatoare vom analiza cu atentie tot ce este legat de bonusul Betsafe. Aceasta include oferta de bun venit, precum si examinarea oricaror alte promotii care ar putea exista. De asemenea, va vom prezenta cerintele de pariere pentru a vedea ce trebuie sa faceti pentru a va revendica banii.

Depozit egal de 30 GBP – Bonusul de bun venit explicat

La suprafata, oferta de bun venit Betsafe este destul de buna. Este o oferta de depozit echivalenta 100%, pana la 30 GBP. Nu este deloc rau si pare ca puteti face cu adevarat o suma ordonata de la inscriere. Desigur, cu o astfel de oferta vin prevederi, iar aici bonusul ne cade in ochi.

Pentru a putea retrage fondurile, trebuie sa pariati bonusul si sa depuneti de 6 ori, iar noi vom intra in detaliu mai jos. Chiar si asa, pentru a fi eligibil pentru bonus tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti pana la 30 GBP, iar Betsafe il va egala. Aceasta inseamna ca puteti depune 10 GBP si puteti primi 10 GBP si asa mai departe. Depinde de dvs. cat de mult sunteti dispus sa jucati, dar luati in considerare ramificatiile pe care le depuneti. Acum sa vedem cum sa obtineti efectiv bonusul.

Betsafe_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri