Betsson

Oamenii cu experienta de la Betsson s-au implicat in pariuri si jocuri de noroc de 50 de ani. Originar din Suedia, Betsson este acum un gigant international al jocurilor care ofera pariuri sportive, un cazinou de inalta calitate, poker pe bani reali si o sala de bingo lustruita.

Betsson oferta de pariere

Betsson acopera o gama variata de piete de sport si divertisment. In medie, pariorii se pot astepta sa vada peste 5.000 de pariuri deschise intr-o anumita zi. Meciurile de profil inalt ofera frecvent peste 100 de piete de pariuri individuale.

Radacinile nordice ale Betsson sunt vizibile in special in selectia sportiva, cu mai multe piete la evenimentele suedeze decat orice alta casa de pariuri. O privire prin selectia de fotbal, de exemplu, va dezvalui o acoperire extinsa a meciurilor suedeze la toate nivelurile. Multe dintre pietele de fotbal suedeze prezentate la Betsson nu pot fi gasite nicaieri altundeva.

Influenta scandinava este evidentiata si prin acoperirea de catre Betsson a unor sporturi precum bandy si pesäpallo care depasesc orice alta casa de pariuri. Pe langa aceste tipuri de nisa de sport, Betsson acopera o gama intreaga de evenimente sportive din intreaga lume. Clientii vor gasi mii de optiuni si cote de pariere care sunt in general competitive cu orice alt site major de pariuri sportive.

Betsson_web

Pariuri live

Betsson accepta pariurile live cu acoperire zilnica a evenimentelor live din toate sporturile diferite. In orice zi, este obisnuit sa gasiti aproximativ doua duzini de meciuri acoperite de Betsson si o varietate de piete pentru fiecare eveniment.

Pietele de pariuri live ofera pariuri pe castigator, total punct, scor exact, numarul de goluri care trebuie marcate de fiecare parte si alte posibilitati, cum ar fi cartonase de penalizare si daca ambele echipe vor inscrie sau nu.

Interfata de pariere in joc este destul de intuitiva, utilizatorii selectand orice joc individual care este in curs de desfasurare pentru a deschide o a doua fila care afiseaza toate pietele disponibile, statistici vizuale si un flux live, daca este disponibil.

Cazinoul Betsson

Cazinoul de la Betsson se mandreste cu o selectie larga de jocuri de la furnizori de software renumiti, cum ar fi NetEnt, Quickfire, Microgaming, Thunderkick si multe altele. La ultimul numar, Betsson Casino a gazduit peste 1.900 de jocuri, cu peste 1.500 dintre cele disponibile in aplicatia sa mobila.

Lista de jocuri include o colectie de sloturi video, jocuri de masa, carti de zgarieturi si jocuri de poker video pentru a oferi o selectie completa pentru jucatorii de toate tipurile. Exista, de asemenea, o serie de jocuri jackpot progresive cu mai multe jocuri care ofera jackpoturi in valoare de 1.000.000 € sau mai mult.

Betsson_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri