BetSteve

BetSteve este o noua casa de pariuri sportiva online cu cazinou si o platforma excelenta de pariuri live care ofera o experienta de divertisment online cuprinzatoare si lina. Dezvoltat de ProgressPlay, BetSteve ofera o gama larga de jocuri sportive si de cazino!

BetSteve este o casa de pariuri relativ noua care si-a deschis portile virtuale in 2019. In doar doi ani scurti pe piata aglomerata, a reusit sa se impuna ca una dintre cele mai bune case de sport. Este un hibrid de case de pariuri / cazinou in care jucatorii obtin cele mai bune din ambele lumi, inclusiv pe pietele sportive de top.

Casa de pariuri este detinuta si operata de ProgressPlay Limited, o platforma de pariuri bine cunoscuta. Detine licente MGA si UKGC, deci nu ar trebui sa existe indoieli cu privire la reputatia sa. Caseta de pariuri este, de asemenea, protejata prin criptare SSL si ofera mii de piete sportive de care se pot bucura pariorii din Marea Britanie, inclusiv fotbal PL, cricket si curse de cai.

BetSteve

BetSteve pariu gratuit

BetSteve recompenseaza toti clientii noi care se alatura si fac o depunere pentru prima data cu un pariu gratuit de 10 GBP. Parierii din Marea Britanie vor cauta cu siguranta aceasta reclama. Un tenner nu este cel mai mare bonus de pariuri pe care l-am vazut, dar este mai mult decat suficient pentru ca tu sa incepi sa pariezi.

Bonusul poate fi rambursat numai la prima depunere. Primul dvs. pariu trebuie de asemenea stabilit inainte ca BetSteve sa emita fonduri suplimentare in contul dvs.

Cum sa revendicati pariul gratuit BetSteve

Pentru a revendica oferta de pariu gratuit, trebuie mai intai sa va alaturati BetSteve. V-am prezentat procesul de mai sus, astfel incat nu ar trebui sa fie o problema prea mare. Dupa ce va conectati, conectati-va cu noile acreditari si alegeti o metoda de finantare. Trebuie sa faceti o prima depunere de cel putin 10 GBP si sa plasati pariul mare pentru a va califica pentru promovare.

Odata ce pariul este stabilit, veti primi un pariu gratuit de 10 GBP cu care sa jucati. Toate castigurile generate cu acesta sunt supuse pariului de 10 ori. Pariul pe care trebuie sa il plasati dupa prima depunere ar trebui sa fie un singur pariu la cota de 1,5. Miza nu este inclusa in randamente. De indata ce parierea este finalizata, fondurile vor fi transferate in soldul dvs. de bani reali si vor fi disponibile pentru retrageri.

Alte bonusuri si promotii

BetSteve nu ofera nimic altceva decat o actiune de pariere sportiva nituitoare. Puteti plasa pariurile cu banii proprii, dar puteti face acelasi lucru si cu un bonus. Vestea buna este ca BetSteve ofera o serie de acestea pe langa pariul gratuit de bun venit.

Deschideti sectiunea de promotii si veti fi impresionat de numarul de bonusuri oferite. BetSteve a reusit bine sa acopere nevoile majoritatii pariorilor, oferindu-va o serie de oferte bonus excelente de castigat. Exista promotii specifice pentru baschet, rugby, curse de cai, fotbal, hochei pe gheata si chiar eSporturi, astfel incat diferite tipuri de pariori vor gasi ceva de care sa se bucure.

Aceasta este una dintre cele mai bune sectiuni promotionale pe care le-am vazut in ultima vreme si suntem siguri ca va va placea. Indiferent de preferintele dvs., exista un fel de bonus sau de pariu gratuit care va asteapta la BetSteve.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri