BetVictor

BetVictor este doar una dintre acele marci care fac sa para ca ai castigat chiar pe poarta. Aceasta este o casa de sport extrem de consacrata si distinsa, datand pana in anii 1940 si care si-a facut debutul online la sfarsitul anilor ’90. In aceeasi perioada, marca s-a mutat in Gibraltar, incercand, la vremea respectiva, sa ocoleasca legile fiscale din Marea Britanie. BetVictor, astazi, desi este cunoscut pentru ca ofera cateva cote de top si, impreuna cu o experienta complet nepoluata, este considerat unul dintre cei mai mari inovatori din lumea cartilor de pariuri online.

BetVictor ofera bonusuri si stimulente foarte bune noilor jucatori, de la cashback si pariuri gratuite la asigurari si altele. Desi agenda sportiva este principalul obiectiv, exista si un cazinou, cu o multime de oferte si peste 700 de jocuri.

Oferte de bun venit si promotii la pariuri sportive

Din pacate, urmatoarele oferte de bun venit nu mai sunt in joc, dar faceti clic aici pentru a gasi cateva oferte de bun venit excelente oferite de unii dintre cei mai importanti bookmakers.

Jucatorii noi la BetVictor pot astepta cu nerabdare cateva oferte interesante. Faceti prima depunere de pana la 5 GBP, iar casa de pariuri va va oferi bonusuri in valoare de 30 GBP pentru a incepe. Pentru a te califica pentru bonus, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa optezi pentru bonus si sa faci depunerea initiala. Cu toate acestea, depozitele efectuate prin Skrill, PaySafe si Neteller nu se aplica.

Iata cum functioneaza bonusul: atunci cand plasati pariul dvs. de calificare de 5 GBP sau mai mult la cote sau la egalitate, contul dvs. va fi creditat cu pariurile bonus. Acest bonus sportiv este impartit in doua pariuri bonus de 10 GBP fiecare. Si mai sunt 10 £ in plus de cheltuit la cazinoul BetVictor. Aceasta oferta este un mod frumos de a incerca diferite aspecte ale site-ului si orice castiguri pe care le faceti sunt platite imediat in contul dvs. Cu toate acestea, retineti ca bonusul de cazino de 10 GBP trebuie jucat de 40 de ori si utilizat in termen de sapte zile de la obtinerea acestuia.

BetVictor nu ruleaza o gramada de promotii, dar atunci cand o fac, va anunta totul. In timp ce BetVictor nu are un program de loialitate in acest moment, puteti astepta cu nerabdare recompense de bani inapoi pentru fotbal, bonusuri saptamanale in numerar pentru jocuri de cazino, rotiri suplimentare, cadouri si multe altele.

Betvictor – Ultimele promotii

O parte cheie a oricarei experiente de cazino de calitate este sa profitati de cele mai bune oferte si oferte promotionale. Acestea nu numai ca va permit sa obtineti mult mai mult pentru banii dvs., dar pot face un drum lung spre a ajuta clientii sa se simta apreciati si recompensati pentru loialitatea lor – un aspect important pentru orice cazinou.

Betvictor sunt veterani in aceasta industrie si, prin urmare, nu este o surpriza faptul ca tenteaza jucatori noi cu un bonus de primire profitabil, care este sigur ca va fi atractiv. Aceasta include nu doar una, ci patru promotii fantastice care pot fi folosite in jocuri pe tot site-ul, permitandu-va sa profitati la maximum de tot ceea ce BetVictor are de oferit.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri