Betway

Betway este un relativ nou venit in industria de pariuri online, tocmai a trecut de zece ani de la lansarea site-ului lor web. Betway si, in special, sports.betway este un segment principal al Betway Limited Group, o companie internationala de jocuri de noroc cu licenta in Malta, precum si alte piete reglementate care cuprind Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Spania, si Regatul Unit. Cartea de sport principala se adreseaza in primul rand clientelei sale din Marea Britanie, dar accepta jucatori globali, cu exceptia zonelor mentionate anterior.

Grupul se bucura de o baza de clienti de mai mult de doua milioane de jucatori pe variatii ale marcii sale de varf, inclusiv Bingo, Cazinou, Poker, Vegas si Sportsbook-ul lor important. In plus, opereaza sub branding separat si o baza de clienti diferita pentru Bingo on the Box, Dream Bingo si Spin Casino.

Betway Group si-a lansat cartea de sport cu o strategie usor diferita fata de unii dintre concurentii sai. Unii au o istorie bogata in industrie, cu nume bine cunoscute, care exista de zeci de ani. Apoi, sunt si altele care sunt noi, stralucitoare si promovate. Betway se afla in alta categorie.

Betway

Betway a construit rapid clientela dedicata prin implementarea unei strategii de succes de promovare a recunoasterii prin sponsorizari. La urma urmei, majoritatea pariorilor sunt, de asemenea, entuziasti ai sportului si ce modalitate mai buna de a-ti obtine numele in fata lor, dar de a merge direct la ei prin jocurile si meciurile pe care le urmaresc deja si, probabil, si pariaza.

Nu vorbim doar despre fotbal aici, care este piatra de temelie a tuturor cartilor de sport din Marea Britanie, dar participarea lor cuprinde, de asemenea, box, darts, esports, curse de cai si snooker, pe langa fotbalul din Marea Britanie.

Doar au trecut ultimii ani de cand Betway a initiat acest tip de implicare, dar a avut un mare succes pentru acestia creand constientizarea marcii peste tot. Darts a fost primul joc vizat cu o afacere de trei ani cu Premiere League Darts.

Betway ofera cateva bonusuri distractive care imbunatatesc experienta generala. Acestea sunt unice pentru fiecare zona de pariere, astfel incat cartea de sport are un bonus diferit de cazinou, sala de bingo sau camera de poker.

Bonusul de bun venit este intotdeauna primul bonus pe care un jucator il recenzeaza si uneori poate fi factorul make sau break in ceea ce priveste daca cineva inregistreaza sau nu un cont nou. Bonusul de bun venit Betway este destul de standard. Nu este la fel de mare ca si alte carti de sport, dar este destul de comparabila cu multe. Poate fi un pic confuz, totusi, deoarece Betway are oferte diferite de joc care coincid cu zone geografice separate, deci exista trei oferte distincte de bonus de bun venit.

Betway_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri