Betworld

Betworld este un cazinou online si o casa de pariuri care functioneaza din 2014. Site-ul este detinut de Online Solutions B.V. Casinos si, chiar daca site-ul nu afiseaza sigla, este licentiat in Curacao. In acest articol, vom examina Betworld si vom afla ce are de oferit. Vom acoperi casa de pariuri, cazinoul, bonusul Betworld si orice altceva trebuie sa stii.

Betworld ofetra de pariere

Cand accesati casa de pariuri, veti vedea imediat mai multe oportunitati de pariuri live. Sub aceasta, site-ul afiseaza cote pentru unele dintre cele mai populare evenimente viitoare. Partea din stanga paginii prezinta linkuri de top, cum ar fi pariuri live, ultimul minut si pariuri cu cote sub 2,00. Exista, de asemenea, un glisor pe care il puteti utiliza pentru a gasi jocuri programate sa inceapa in urmatoarele cateva ore.

Puteti gasi rapid un eveniment selectandu-va sportul si gasind liga. Betworld acopera toate sporturile importante, inclusiv fotbal, tenis, baschet, baseball si hochei pe gheata. Ofera chiar si cote pentru sporturi mai putin populare, cum ar fi handbal, tenis de masa, sageti si snooker. In total, Betworld ofera cote pentru aproape 50 de sporturi diferite si mai multe eSporturi. Acest lucru echivaleaza cu peste 150.000 de evenimente in fiecare an. Fanilor fotbalului le va placea sa aiba zeci de ligi din care sa aleaga.

Bonusul Betworld

Betworld ofera un bonus de bun venit la cazinou, precum si un bonus de bun venit la carti de sport. Pentru a solicita bonusul de bun venit al cartii de sport, trebuie doar sa finalizati procesul de inregistrare Betworld si sa faceti o depunere. Betworld o va potrivi 100% pana la 100 €. Bonusul Betworld nu se aplica doar primei dvs. depuneri. Se aplica tuturor depozitelor efectuate in primele 10 zile de la inregistrare. Betworld le va continua sa le potriveasca pana cand atingeti valoarea totala maxima de 100 EUR.

Bonusul Betworld este unic prin faptul ca puteti indeplini cerintele de pariere pentru a paria pe sport sau pentru a juca in cazinoul online. Suma depunerii poate fi rulata de peste 5 ori in cartea de pariuri, in timp ce o rulare de 30 de ori se aplica jocurilor de cazino online. Pariurile plasate in casa de pariuri trebuie sa aiba cote de cel putin 1,70 pentru a contribui la cerintele de pariere. Jocurile de cazino contribuie diferit. 100% din pariul dvs. contribuie la conditiile de pariere daca jucati sloturi online, carti de zgarieturi si jocuri soft. 25% din pariurile dvs. la ruleta se indreapta catre cerintele de rollover, in timp ce 15% din pariurile Blackjack si Baccarat sunt valabile. Jocurile de poker video si cazino de poker contribuie cu 10% din sumele de pariere.

Promotii de carti sportive

Numarul de promotii de carti sportive nu va va arunca, dar site-ul are cateva. Promotia Jocul Lunii va promite un pariu gratuit in valoare de 10 EUR in fiecare luni, cand mizati cel putin 100 EUR pe Jocul lunii publicitate. Toate castigurile care rezulta din pariul gratuit sunt libere de orice conditii de pariere.

Pariorii pot opta pentru Garantia de returnare a banilor 0-0 si pot primi o rambursare de pana la 25 EUR daca pariati pe primul meci al lunii si pierdeti pentru ca se termina cu o remiza fara scor. Cu oferta Combo Cash-Back de 10%, puteti obtine un bonus de 10% pana la 25 EUR pentru parlamentele dvs. de luni. 10% din suma de miza a pariului va fi creditata in contul dvs. Betworld imediat ce ati plasat pariul. Singura captura este ca parlay trebuie sa aiba cote de 2,50 sau mai mari.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri