BetWorld247

Cazinoul BetWorld are un design extrem de simplu, dar este inca destul de atragator pentru ochi. Site-ul are o tema albastra si nu are multe imagini. Veti gasi mai usor navigarea pe platforma, deoarece pagina principala are multe linkuri catre categorii de jocuri si alte pagini cheie. De exemplu, in partea stanga a paginii, veti vedea link-uri care va vor duce la jocuri precum blackjack, sloturi, ruleta, drop si castiguri si poker. Exista, de asemenea, o serie de linkuri care indica furnizorii de software, iar acestea va vor duce la jocuri in cadrul acestor dezvoltatori. Deoarece site-ul foloseste un font simplu, veti putea parcurge site-ul cu usurinta.

Inainte de a crea un cont la cazinoul BetWorld, ar trebui sa evaluati jocurile de cazino disponibile pe platforma. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca verificati dezvoltatorii de software pentru a va asigura ca sunt de incredere. In acest segment al revizuirii cazinoului BetWorld, vom trece prin acesti dezvoltatori si jocuri.

BetWorld247

Ce furnizori de software alimenteaza cazinoul?

Cazinoul BetWorld foloseste jocuri de la 15 dezvoltatori de software, iar unul dintre cele mai proeminente este iSoftBet. Aceasta companie are birouri in Londra si Luxemburg si este autorizata sa ofere jocuri in mai multe jurisdictii din intreaga lume. Acest dezvoltator are o colectie impresionanta de sloturi online, iar aceste jocuri au caracteristici interesante. BetWorld ofera, de asemenea, jocuri de la 1X2 Gaming, un dezvoltator de software cu sediul in Marea Britanie. Compania a fost infiintata in 2003 si este bine cunoscuta pentru recrearea jocurilor populare si imbunatatirea designului acestora. In acest serviciu de jocuri online, veti avea, de asemenea, sansa de a juca jocuri de la Microgaming. Majoritatea jucatorilor online sunt familiarizati cu Microgaming, mai ales ca jocurile lor sunt prezentate in aproape toate cazinourile online. In cadrul serviciului, veti primi si jocuri de la Betsoft, Wazdan, Pariplay, ELK si Pragmatic Play.

Bonus de intampinare BetWorld Casino – 100% pana la 200 €

La cazinoul BetWorld, puteti revendica un bonus de meci de 100%, iar acest lucru merge pana la 200 EUR. Trebuie sa revendicati aceasta oferta in termen de 10 zile de la inscrierea pe platforma facand o depunere de cel putin 10 EUR, iar suma bonusului trebuie pariata de 30 de ori in termen de 14 zile. Un lucru bun in legatura cu aceasta promotie este ca poate fi activata in cazinoul virtual si in cazinoul live. Este important sa retineti ca diferite jocuri au contributii diferite la cerintele de pariere ale bonusului. Doar sloturile, cartile de zgarieturi si jocurile soft contribuie 100% la conditia de pariere. Ruleta contribuie cu 25% la aceasta afectiune, in timp ce blackjack-ul si baccaratul au o contributie de 15%. Variantele de poker din cazinou au o contributie de rasturnare de 10%. Dupa ce indepliniti cerinta de promovare, veti putea retrage bani din contul dvs.

Securitate si corectitudine a jocurilor

S-a dovedit ca BetWorld este un serviciu de jocuri de noroc online sigur si corect. Serviciile cazinoului sunt reglementate de guvernul Curacao si, prin urmare, nu veti fi expus fraudelor pe platforma. De asemenea, este demn de remarcat faptul ca site-ul nu a facut niciodata obiectul vreunui scandal major de la infiintarea sa.

Betworld247_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri