BetX

Inainte de a arunca o privire mai atenta la sporturile si pietele generale disponibile cu BetX, trebuie sa subliniem doua informatii importante. In prezent, BetX nu este disponibil in Marea Britanie, deoarece nu au licenta aprobata inca de UKGC (Marea Britanie pentru jocurile de noroc). In al doilea rand, site-ul este disponibil doar pentru utilizatorii care vorbesc limba engleza. Pe langa aceste legalitati, site-ul BetX bate la usa pietei din Marea Britanie si le putem baza sporturile si pietele pe celelalte oferte ale acestora. Gama completa poate fi vazuta mai jos:

Fotbal

Tenis

Golf

Box

Reguli australieni

Fotbal american

Baseball

Baschet

ski alpin

Cricket

Din aceasta lista, putem vedea ca BetX are peste 20 de sporturi pentru care membrii pot paria. BetX ofera linii de bani, pariuri spread si peste / sub pariuri pentru toate sporturile disponibile. Si pentru evenimentele sportive majore, site-ul ofera sute de piete de pariuri diferite. Acesta este adesea cazul evenimentelor de profil, cum ar fi tenisul Grand Slam, ligile majore de fotbal, Cupa Mondiala, Jocurile Olimpice si multe altele.

BetX ofera, de asemenea, oportunitati de pariere pentru sectiuni care nu sunt sportiv din punct de vedere tehnic. Acestea sunt sectiuni in care membrii pot paria pe lucruri precum politica, categoriile TV / film si chiar vremea!

BetX

Promotii disponibile: Premii uimitoare de castigat

BetX are o gama completa de promotii pe site-ul lor, cu premii unice, cum ar fi masini sport noi si dispozitive electronice noi disponibile.

Nu au un pachet de bun venit specificat, pe langa stimulentul pentru jucatori de a fi recompensati prin efectuarea unui depozit cu un portofel electronic. Chiar si aceasta nu este o suma monetara specificata. Jucatorii pot efectua pur si simplu depunerea si apoi intra in tragerea la sorti cu potentialul de a primi premii mai mari.

Site-ul tinde sa concentreze majoritatea ofertelor bonus catre membrii actuali. Exista in jur de 10 promotii care ruleaza in permanenta pe site, acestea fiind distribuite intre cartile de sport si ofertele de cazino. Acestea fiind spuse, premiile potentiale sunt, de obicei, mai mari pentru promotiile de carti de sport decat pentru cele de cazino.

Cote si limite: Foarte competitiv, una dintre cele mai bune

Cotele disponibile cu BetX sunt foarte competitive in comparatie cu altele de pe piata. Aceasta inseamna, in esenta, ca membrii site-ului BetX pot paria in mod constant pe sporturi unde pot obtine o valoare mai mare. Desigur, o valoare mai mare inseamna ca pot obtine randamente mai mari, in conditiile in care pariurile lor castiga efectiv.

Aceasta competitivitate a cotelor de BetX este de fapt ceea ce atrage multi membri pe site. Acest lucru combinat cu marea adancime a pietelor este, desigur, foarte atractiv pentru pariorii sportivi. Pe langa aspectele pozitive privind cotele si pietele, BetX impune anumite limite. Jucatorii isi pot crea propriile limite, care sunt uneori stabilite pentru a controla comportamentul jocurilor de noroc. In primul rand, sa aruncam o privire rapida asupra limitelor impuse de BetX.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri