BigBet24

Industria italiana a jocurilor de noroc este legala. In fiecare an, aceasta zona de divertisment aduce pana la 8 milioane EUR la bugetul de stat. Legile italiene permit atat cazinourilor terestre, cat si cazinourilor online sa functioneze. Industria jocurilor de noroc din Italia a trecut printr-o dezvoltare dinamica. Tipurile de jocuri de noroc cele mai solicitate astazi sunt pariurile sportive, pokerul, loteriile si sloturile, iar jocurile online sunt foarte cautate.

La fel ca in alte regiuni europene, produsele dezvoltatorilor de renume mondial sunt populare si in Italia: Greentube, Playtech, NetEnt, Betsoft, IGT, Microgaming si altele. Potrivit ratingurilor cazinourilor online italiene, slotul Book of Ra este un favorit absolut printre jucatorii din aceasta tara. Acest slot tematic Egipt al dezvoltatorului austriac Greentube este popular atat in ​​versiunile sale clasice, cat si in versiunile actualizate: Deluxe si Deluxe 6. Acestea sunt modelele listate printre cele mai populare sloturi din Italia: Treasures of Troy (IGT), Dolphin’s Pearl (Greentube ), Starburst (NetEnt), Sizzling Hot Deluxe (Greentube), Gladiator (Playtech) si Avalon (Microgaming).

BigBet24

Veti gasi aproape toate evenimentele sportive care au loc pe BigBet24. De la meciurile de fotbal din Premier League in Anglia pana la ligile mexicane U20, BigBet24 o acopera. De asemenea, veti putea paria pe Esports, care devine din ce in ce mai popular, alaturi de unele sporturi mai putin populare, cum ar fi volei, sarituri cu schiurile si Kabaddi.

Gama de piete pentru fiecare eveniment sportiv este, de asemenea, impresionanta. Veti gasi cele mai multe piete disponibile pentru meciuri de fotbal de profil si evenimente in turnee si competitii importante, dar exista si un numar bun de piete pentru evenimente mai putin populare.

De asemenea, BigBet24 ofera in mod regulat unele dintre cele mai bune cote disponibile pe toate pietele lor sportive si le veti gasi adesea in partea de sus a listei pe site-urile de comparare a cotelor.

BigBet24 este una dintre cele mai populare case de pariuri pentru pariuri pe curse de cai datorita sanselor lor competitive si a ofertelor de pariuri pe curse de cai pe care le ruleaza. Exista o serie de oferte de curse de cai de lunga durata, care sunt populare pentru multi clienti si care au facut din BigBet24 una dintre cele mai bune pariuri pentru curse de cai.

Pe site-ul BigBet24, veti observa o categorie „Speciale” in lista sporturilor. Aici veti gasi optiuni de pariere pe lucruri precum politica si emisiuni de televiziune. De exemplu, puteti paria pe urmatorul prim-ministru sau pe urmatorul lider de partid. Pentru emisiuni de televiziune, puteti paria pe castigatorul categoric al Britain’s Got Talent, I’m A Celebrity, Strictly Come Dancing si multe altele.

Multi considera ca pariurile speciale sunt un pic distractive, dar pot avea valoare. Mai ales daca stii bine politica sau esti un mare fan al unei emisiuni TV.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri