BildBet

BildBet este noul brand de casa de pariuri asociat ziarului german tabloid, Bild. Ce stie Bild despre rularea unei platforme de pariuri sportive? Sa stiti ca BildBet este condus de BV (Germania) limited, care este o companie legata de marca de pariuri sportive din Marea Britanie care a functionat candva in Germania, BetVictor. In esenta, BildBet arata si se simte la fel ca vechiul BetVictor.de, doar cu un rebranding. BildBet accepta PayPal, Trustly, Visa & Mastercard debit, Sofort, paysafecard, Skrill, Neteller si Transferuri bancare rapide.

Majoritatea experientelor Bildbet sunt dominate de semne de intrebare. Este chiar cunoscutul ziar „Bild” din spatele furnizorului? De fapt! Unul dintre cele mai mari ziare din Europa s-a alaturat unei case de pariuri traditionale din Marea Britanie (Betvictor). Rezultatul este oferta de pariuri de la Bildbet. Vestea buna: frauda Bildbet poate fi exclusa doar din cauza fundalului.

Fiecare fan al pariurilor sportive este desigur si mai interesat de acest lucru. Poza are ceea ce trebuie pentru a deveni un mare succes si in pariurile sportive? Am tratat intens portofoliul si am aratat toate faptele importante de mai jos.

Bildbet_web

Bonus Bildbet: Big Euro pariaza pana la 100 € bonus pentru clienti noi

Mai ales in calitate de furnizor de pariuri nou si tanar pe piata, Bildbet trebuie sa faca in mod firesc o multime de „agitatii”. Din acest motiv, toti clientii noi pot astepta cu nerabdare un bonus pentru noi clienti Bildbet de la furnizorul de pariuri. In comparatie cu multe alte oferte de pe piata, tranzactia nu se refera la primul depozit al clientului. In schimb, este un prim pariu fara riscuri. Regulile sunt foarte simple: daca primul pariu este pierdut, pariul este returnat ca bonus de pariuri Bildbet. Miza minima pentru utilizarea ofertei este de cinci euro. Cat de mult depun noii clienti in contul lor de pariere in avans, nu conteaza. Important, insa: Desi nu este un bonus de depozit Bildbet, nu toate metodele de plata pot fi utilizate in portofoliu. Oricine depune la Skrill sau Neteller nu poate utiliza bonusul pentru noul client. Un bonus Bildbet fara depunere nu este momentan disponibil pentru clientii noi.

Tranzactia poate fi activata fara un cod bonus Bildbet. Dupa deschiderea unui cont, tipsterii trebuie pur si simplu sa se inregistreze pentru campanie. Dupa aceea, orice pariu poate fi plasat in oricare dintre sporturile cu miza minima. 100% din participatie va fi rambursata in caz de pierdere.

Conditii de bonus pentru noul bonus pentru clienti la Bildbet

De indata ce suma pierderii a fost transferata inapoi in cont, conditiile bonusului trebuie stapanite. Clientii au la dispozitie un total de sapte zile pentru a sterge noul bonus pentru plata. Tot ce este necesar pentru aceasta este o cifra de afaceri unica a sumei bonusului. In comparatie cu multe alte oferte ale pariurilor din comparatia furnizorului de pariuri sportive la fotbal, aceste conditii bonus sunt extrem de placute. Cu toate acestea, tipsterii trebuie sa respecte cota minima de 1,80 pentru pariurile participante. In cazul pariurilor combinate, fiecare cota pe fisa de pariuri trebuie sa fie de cel putin 1,80. Cu toate acestea, conditiile de bonus pentru oferta sunt corecte, astfel incat acest bonus poate fi recomandat fara ezitare.

Bildbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri