Bilyoner

Bilyoner este o companie turca ce functioneaza ca agent electronic, oferind jocuri de pariuri sportive ale organizatiei de stat SporToto, care contribuie cu majoritatea vanzarilor sale si jocurile de loterie ale loteriei de stat Milli Piyango prin internet in tara.

Bilyoner este o platforma de jocuri online bazata pe calitatea de membru fondata la 26 martie 2004. Este considerata prima platforma de jocuri de cazino electronice din Turcia, oferind servicii de pariuri, rezultate la bilete de loterie si servicii bancare. ofera anual 50 de burse studentilor cu dificultati fizice.

Au fost fondate in 2004, devenind prima carte de sport legala care a primit unda verde pentru a furniza servicii online. In prezent, Intralot detine o participatie de 50,01% in companie si se crede ca detine o cota de 40% din intreaga piata turceasca de pariuri sportive.

Desi istoria si managementul lor sunt, fara indoiala, stelare, inseamna ca merita increderea si banii tai? Daca ne intrebati – este posibil. Sa aruncam o privire la ceea ce ii face sa iasa in evidenta.

Bilyoner

De indata ce credem, credem ca Bilyoner are o interfata de utilizare perfecta pentru incepatori. Nu exista functii inutile, bannere obstructive sau orice altceva care ar putea aglomera pagina de pornire. Chiar daca acest lucru poate parea o realizare minuscula, este de fapt foarte greu de realizat.

Am vazut ca site-urile de pariuri se distrug complet, incercand prea mult sa adauge cat mai multe lucruri posibil. Este evident ca Bilyoner si-a facut temele, ceea ce a dus la un set de caracteristici necesare pentru introducerea tuturor la pariurile sportive. Totul pare atat de curat, incat poti discerne vizibil unii de altii.

Un lucru care ne-a enervat putin este faptul ca serviciul de asistenta pentru clienti este disponibil numai prin e-mail. Doar nu exista nicio scuza pentru a face in mod intentionat viata jucatorilor tai mai grea. Intr-o perioada in care software-ul de chat live este ieftin si usor de obtinut, nu vedem de ce ar trebui sa astepte cineva pana la o zi pentru a primi un raspuns prin e-mail. O astfel de metoda de corespondenta nu este doar depasita, ci si complet inutila.

Sectiunea bancara este, de asemenea, foarte dezamagitoare. Puteti depune bani numai folosind carduri sau conturi de la banci turcesti. Chiar daca este oarecum logic sa nu se includa prea multe optiuni de nisa pentru o casa de pariuri axata pe o singura tara, oferta lui Bilyoner ar putea fi mult mai buna. Portofelele electronice ofera unele avantaje universale pariorilor sportivi, indiferent de regiunea in care se afla.

In ceea ce priveste aplicatiile mobile, Bilyoner s-a intrecut cu adevarat. Atat versiunile Android, cat si cele iOS sunt netede si ofera un apel estetic, chiar mai remarcabil decat interfata de utilizare a browserului desktop. Daca ar face ceva in legatura cu acele departamente enervante de asistenta bancara si clienti.

Bilyoner__logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri