Bingoal

Cu o serie de noi jurisdictii de pariuri care se deschid in intreaga lume, industria pariurilor online vede o infuzie de noi operatori regionali. In Belgia, se pare ca Bingoal incearca sa se pozitioneze ca lider pe piata din Belgia. Cazinoul online si case de pariuri de sport sunt in functiune din 2013. Dupa opt ani de functionare, site-ul web pare sa fi adunat o mica nisa de piata.

Jucatorii din alte tari europene vor avea dificultati in a obtine acces la acest site din cauza normelor si reglementarilor jurisdictionale. In prezent, Bingoal functioneaza sub licente B + si F + furnizate de Comisia cancelarului belgian. Comisia ia toate masurile de precautie pentru a bloca rezidentii din alte tari. De asemenea, Comisia face ilegal ca rezidentii belgieni sa parieze cu site-uri online care nu sunt autorizate de Comisie. Acest lucru arata clar ca site-urile precum Bingoal au acces clar la majoritatea entuziastilor belgieni de jocuri de noroc online.

Ne pare rau sa raportez, dar site-ul web lipseste destul de mult. Se pare ca s-a depus un efort minim in construirea a ceea ce arata ca o carte de sport si un cazinou amator. Pagina de destinatie principala distrage atentia cu dependenta excesiva de publicitate. De asemenea, nu s-a clarificat niciodata daca este vorba despre o carte de sporturi si curse, cu jocuri de noroc la cazinou, ca un gând ulterior sau vice-versa. Site-ul web nu este foarte functional, iar sectiunea de informatii ofera foarte putine informatii relevante.

In mod clar, platforma software a fost dezvoltata intern. Este disponibil pentru computerele Apple si PC. In acest moment, nu pare sa existe o aplicatie mobila sau acces disponibil prin dispozitive mobile. Fara clopote si fluiere in oferta, jucatorii belgieni trebuie sa se multumeasca sa se bazeze pe disponibilitatea site-ului de jocuri de cazino si piete de pariuri sportive.

Bonusuri

Poate ca, in prezent, promotiile personalizate sunt trimise clientilor stabiliti prin e-mail, dar nu exista nimic pe site care sa indice ca exista un bonus. Este posibil ca proprietatea sa ia pozitia in care nu este nevoie sa oferi valoare unei baze de clienti restrictionate?

Piete de pariuri disponibile / Optiuni de pariere

Dupa o privire asupra cartii sportive, este clar ca Bingoal pune accentul pe sporturi precum fotbalul european, tenisul si hocheiul. Acestia sunt doar cei mai populari sporturi de spectatori si participanti din Belgia. Vestea buna este ca acoperirea acestor sporturi este destul de extinsa. Pietele de pariuri sportive sunt disponibile din intreaga lume, in special pentru jucatorii carora le place sa parieze pe fotbal si chiar baschet. Pariorii belgieni carora le place sa urmeze sporturile din SUA nu vor fi dezamagiti. Accesul este oferit la oportunitatile de pariere cu NBA, MLB, NHL, MLB si chiar cu unele sporturi majore din facultate. De asemenea, jucatorii nu ar trebui sa aiba probleme pentru a avea acces la pariuri la evenimente sportive importante, cum ar fi Cupa Mondiala, campionatele europene de hochei si Super Bowl-ul NFL. Daca un jucator doreste sa incerce ceva un pic diferit, site-ul Bingoal ofera acces la optiuni de jocuri de noroc si pariuri pe sporturi virtuale si curse de cai.

Bingoal

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri