Bingwabet

Adus pe piata in 2019, prin intermediul aplicatiei Bingwabet, puteti plasa cu usurinta pariurile pe mobil. Cei care sunt ingrijorati daca Bingwabet este demn de incredere trebuie doar sa arunce o privire asupra termenilor si conditiilor generale. Asta pentru ca casa de pariuri are o licenta de la Gaming Board Of Tanzania. Indiferent de browserul dvs. de internet folosit (Samsung, Chrome, Opera, precum si Safari), puteti accesa in versiunea mobila curenta produsul complet cu focusul Pariuri plus alte oferte, cum ar fi de la casa de pariuri. Pentru a evita pur si simplu obstacolele care pot aparea in timpul primei utilizari, luati un moment si cititi instructiunile noastre scurte.

Din cate stim, din pacate nu este posibil sa profitati de un bonus Bingwabet in acest moment. In ceea ce priveste motivele lipsei bonusului de depozit, nu exista nicio explicatie din partea Bingwabet. Cu toate acestea, bonusul lipsa nu este atat de semnificativ, deoarece Bingwabet este o alternativa interesanta pentru multi alti agenti de pariuri, datorita absentei inregistrarii obligatorii.

BingwaBet_website

Bonus Bingwabet

In loc sa ofere bonusuri, Bingwabet a preferat sa va ofere cote mai mari. Ceea ce incercam sa spunem cu alte cuvinte aici este ca nu veti primi niciun bonus de client nou in aceasta casa de pariuri. Ar trebui sa mentionam, totusi, ca exista operatori de pariuri care ofera cote la fel de mari ca si cotele pe acest site web (sau chiar mai mare), dar, intre timp, au un sistem de bonusuri complet generos.

Pariuri sportive si fotbal Bingwabet

NSoft, compania de pariuri care se afla in spatele produselor acestei case de pariuri are, pe de alta parte, un alt parteneriat – cu un gigant popular din sfera datelor si statisticilor sportive, compania cunoscuta sub numele Sportradar. Acest parteneriat permite NSoft sa sprijine Bingwabet cu mai multe cote pentru mai multe meciuri in comparatie cu concurentii locali. Bingwa a pariat insa ca a luat o decizie de a oferi cote doar pentru trei discipline sportive: fotbal, baschet si tenis. Cu toate acestea, in detrimentul acestui numar mic de tipuri de sport din categoria Sport, are atat de multe meciuri si piete incat niciun alt bookmaker din Tanzania nu poate concura nici macar cu pariul Bingwa. De exemplu, in aceasta casa de jocuri de noroc puteti alege de la liga campionatului la turnee mai mici, cum ar fi campionatul din Trinidad si Tobago la fotbal, de la NBA la LUB in programul de baschet, de la Roland Garros la sutele de oferte de la turneele ITF anual. baza – pe tot parcursul anului veti putea vizualiza si paria pe piete pentru mai mult de mii de meciuri care, intre timp, vin cu aproximativ 130-150 de oferte diferite pentru un pariu in anumite evenimente specifice.

Apropo, sansele acestei case de jocuri de noroc sunt la un nivel inalt, total european. De exemplu, pentru o piata cu doua optiuni – cum ar fi scorurile sub / peste 2,5 – vedem cote de aproape 1.90-1.95, care este un nivel laudabil pentru orice casa de pariuri, indiferent de locul in care se bazeaza si functioneaza in lume.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri