Black Type

Lansat in 2016, Black Type este unul dintre cele mai noi nume din scena pariurilor din Marea Britanie. Oferind o selectie decenta de piete, cote si caracteristici si un punct de vanzare unic de a nu interzice clientilor sa castige, acestia isi stabilesc deja reputatia ca una dintre cele mai importante platforme de curse de cai de pe piata.

Brandul a fost fondat de David Gowers si Craig Nicholson, care si-au taiat dintii la Kambi, supraveghind performante puternice in activitatea sa de curse de cai. Continuand aceasta experienta cu Black Type, duo-ul s-a legat de Mylo Sangster, nepotul renumitului crescator de cai Robert Sangster, pentru a crea o carte de sport care a fost construita in primul rand in jurul cursei.

Acum, cu o gama mai larga de sporturi si piete oferite si o reputatie in crestere in Marea Britanie, cum se potriveste BlackType Sportsbook cu numele mai consacrate din industrie?

Black Type

Oferte de pariu

Black Type ofera noilor jucatori sansa de a paria 10 GBP si de a primi 10 GBP, cu noua lor oferta de inscriere la parior. Aceasta promotie de bun venit este deschisa doar jucatorilor noi si vine cu cativa termeni si conditii atasate. In primul rand, bonusul este platit ca un credit de cazinou de 5 GBP, plus un pariu gratuit de 5 GBP si numai daca pariul dvs. pierde. Acest lucru este usor diferit de un pariu gratuit normal, prin faptul ca este conditionat de pierderea primului pariu, dar, in practica, acest lucru inseamna ca exista mai putine restrictii cu privire la bonusul gratuit daca in cele din urma te califici pentru acesta.

Trebuie sa pierdeti un pariu de calificare pentru a obtine bonusul de 10 GBP, care este definit ca un pariu unic de 10 GBP sau mai mult, la cote minime de cel putin 2,0 sau echivalente. Acest lucru este de fapt destul de corect si se compara bine cu ofertele similare de la casele de pariuri rivale, unde de multe ori gasiti conditii de cote mai oneroase la pariurile de acest fel.

Suma maxima pe care o puteti castiga din aceste bonusuri este de 1.000 GBP, iar orice credit bonus trebuie pariat de 20 de ori inainte de a putea fi retras Pariul gratuit este valabil 14 zile, inainte de expirarea acestuia, impreuna cu fondurile bonus ramase sau -castiguri retrase din bonus. Aveti 30 de zile pentru a indeplini cerinta de pariere pentru bonusul cazinoului, iar ponderea contributiei se aplica in functie de tipul de joc. Consultati detaliile complete ale termenilor si conditiilor inainte de a va inscrie la aceasta oferta, dar, in general, acest lucru este decent.

Exista oferte de pariuri mai bune, oferind pariuri gratuite mai generoase sau pariuri gratuite pentru a va incepe contul, comparativ cu un pariu gratuit daca pierdeti primul pariu. Cu toate acestea, conditiile oferite sunt suficient de rezonabile pentru a face din acesta un bonus atractiv pentru noii jucatori.

Chiar si dincolo de bonusul de bun venit, veti gasi si alte promotii in desfasurare, cum ar fi bonusul in numerar ACCA, unde puteti castiga un procent suplimentar la pariurile pe acumulatori sau Clubul de pariuri gratuite, care ofera pariuri gratuite saptamanale jucatorilor calificati.

Blacktype_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri