BlackBet

Backbet este o companie multinationala de pariuri excelenta care accepta nigerieni. Platforma de pariuri este conceputa frumos cu o multime de evenimente sportive si piete. De asemenea, ofera utilizatorilor lor jocuri de cazino, printre alte caracteristici interesante. Vom analiza mai jos compania de pariuri Backbet in detaliu.

Serviciu clienti

Blackbet are un serviciu de asistenta pentru clienti inteligent si rapid. Compania de pariuri pare sa-si acorde prioritate departamentului de asistenta, deoarece ofera aproape toate formele de asistenta pentru clientii lor (retelele sociale, inclusiv WhatsApp, platforma de chat live, e-mail si asistenta telefonica). O sectiune de intrebari frecvente este disponibila pe platforma, asigurandu-va ca puteti obtine raspunsuri rapide la intrebarile dvs.

Aceasta companie are cateva caracteristici interesante care asigura ca utilizatorii sai pot avea o experienta de pariere placuta.

Live Inplay: Backbet ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a paria pe evenimente sportive care au inceput deja. Acest lucru pare a fi o necesitate pentru majoritatea companiilor de pariuri din Nigeria, dar este inca minunat sa oferim aceasta optiune.

BlackBet

Bonus de bun venit:

Backbet ofera un bonus de pana la 300% depozit noilor utilizatori. Acest bonus atractiv de bun venit ii ajuta pe noii incepatori sa parieze sa-si incerce abilitatile de pariere fara a fi nevoie sa angajeze multi bani.

Jocuri virtuale: Backbet ofera jocuri virtuale si de cazino pentru utilizatorii sai. Au diverse optiuni de piata disponibile pentru jocurile lor virtuale. Cotele lor pentru jocul lor virtual sunt destul de generoase.

BlackBet – dezavantaje

Backbet nu se numara printre companiile de pariuri de top din Nigeria si, chiar daca s-ar putea spune ca nu fac prea multe reclame in Nigeria, dar le lipsesc unele aspecte vitale. Mai jos sunt cateva dintre zonele lor lipsite:

Fara streaming live: Streamingul live este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei companii de pariuri nigeriene. Transmiterea live este benefica in special pentru utilizatorii carora le place sa faca pariuri pe Live Inplay; ii va ajuta sa ia decizii in cunostinta de cauza.

Fara statistici: Backbet nu ofera instrumente speciale, cum ar fi o sectiune de statistici, in care utilizatorii pot lua rapid o decizie in cunostinta de cauza cu privire la selectiile lor de joc si piata. Backbet trebuie sa integreze aceasta caracteristica, deoarece pariorii au nevoie de ea pentru analiza pariurilor, ar trebui sa maresc volumul?

Aceasta excelenta platforma de pariuri este conceputa pentru a-i face pe utilizatori sa se simta confortabil in timp ce pariaza, dar acestia nu iau inca in considerare unele aspecte mentionate mai sus, la care pariorii au grija atunci cand pariaza.

Experienta de pariuri sportive

Calitatea cotelor: Backbet ofera doar cote medii la evenimentele lor sportive. Jocurile lor virtuale au o calitate a cotelor mult mai crescuta in momentul postarii. Daca sunteti in cautarea unei platforme cu cote mari, atunci frate, aceasta companie de pariuri nu este pentru dvs.

Limita de pariuri: Compania de pariuri nigeriana si-a stabilit limita de pariuri la minimum 100 naira. Au, de asemenea, unele limite stabilite pentru jocurile plasate cu bonusuri; va trebui sa cititi termenii bonusurilor pentru a intelege limitele stabilite.

Optiuni mobile: Backbet nu are nicio aplicatie mobila in momentul redactarii recenziei. De asemenea, nu au o versiune veche / simpla a site-ului lor mobil. Ati ramas cu utilizarea versiunii inteligente si usor de utilizat a smartphone-ului.

Blackbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri