BlueBet

BlueBet este un operator de pariuri online special conceput pentru a servi australienii. Produsele si serviciile sale sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin intermediul site-ului sau web si al aplicatiilor mobile. De asemenea, ofera pariuri telefonice si este prezent la hipodromurile din toata Australia.

Acest brand este absolut legitim si toti pariorii vor fi in siguranta in timp ce joaca aici. Michael Sullivan, CEO, este un nume bine respectat in industrie si are mai mult de trei decenii de experienta in domeniu. De asemenea, este reglementat de NSW Office of Liquor, Gaming si Racing.

In plus, exista doua sectiuni diferite ale cartii de pariuri a acestei case de pariuri. Una este dedicata cursei de cai, ogari si hamuri, in timp ce cealalta gazduieste sporturi regulate, cum ar fi AFL, cricket, liga de rugby si fotbal.

BlueBet

BlueBet Australian Rules Sfaturi pentru pariuri

AFL este un succes urias printre pariorii australieni. Nu ne asteptam la nimic mai putin avand in vedere ca este sportul national al tarii. Vestea buna este ca aceasta casa de pariuri isi ia pietele de footie extrem de in serios. Exista o multime de optiuni de pariere pentru clienti. Sa aruncam o privire mai atenta asupra unora dintre ele mai jos.

Fiecare joc are in jur de 28 de optiuni diferite. Puteti paria pe castigatorul meciului, handicapul, marja, primul marcator si pietele wire to wire. Daca credeti ca jocul va fi o aventura apropiata, puteti paria, de asemenea, daca ambele echipe vor inscrie sau nu 60 de puncte, de exemplu.

Pe de alta parte, daca cautati ceva usor diferit, puteti prevedea, de asemenea, sfertul cu cel mai mare scor, prima echipa la 25 de puncte si daca totalul punctelor fiecarei echipe va fi sau nu un numar par sau impar. In plus, o multime de piete futures sunt, de asemenea, disponibile. De exemplu, puteti paria pe castigatorul medaliilor Brownlow si Coleman, precum si pe steaua ascendenta AFL.

Website si autentificare BlueBet

Acest site web ofera tot ce au nevoie pariorilor. Principalele piete si categorii sunt listate in partea stanga a paginii. Toate celelalte servicii, inclusiv informatii de contact, promotii anterioare si verificarea ID-ului, pot fi gasite deruland in partea de jos a paginii de pornire.

Daca utilizati regulat internetul, procesul de autentificare este simplu. Introduceti detaliile in partea de sus a paginii si apasati butonul albastru „Conectare”. Daca uitati numele de utilizator sau parola, apasati linkul „Detalii uitate?” Si operatorul va va ajuta sa le resetati. Este la fel de usor ca asta.

Produse de pariuri

Cele mai bune case de pariuri tind sa ofere produse si servicii suplimentare. Vestea buna este ca BlueBet are de ales, inclusiv:

Blogul BlueBet

Inainte de a plasa pariuri, va recomandam sa consultati blogul BlueBet. Ofera previzualizari aprofundate ale jocului si sfaturi de pariere pe zeci de sporturi, inclusiv curse de cai, liga de rugby, reguli australiene, baschet, cricket si fotbal. Exista, de asemenea, o mana de articole de stiri informative care sunt extrem de interesante de citit.

Bluebet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri