Bola Pelangi

Bola Pelangi este o platforma straina de jocuri la distanta care ofera utilizatorilor sai o gama larga de servicii, inclusiv o sectiune interesanta de pariuri si o zona de cazinou. Desi este o casa de pariuri straina, portalul Bola Pelangi este tradus in multe limbi diferite, inclusiv in italiana.

Site-ul, pe langa faptul ca are o interfata foarte intuitiva, potrivita pentru toate categoriile de utilizatori, este optimizat pentru a functiona perfect pe toate dispozitivele mobile Apple si Android.

Desi Bola Pelangi Betting nu este inca in posesia unei aplicatii oficiale, utilizatorii sai pot sa se distreze in continuare cu pariuri confortabile de pe dispozitivele lor prin browser: aceasta inseamna ca pentru a juca nu va trebui sa descarcam o aplicatie si sa ocupam inutil spatiu pe telefonul nostru. , dar trebuie doar sa folosim browserul instalat pe dispozitivele noastre si sa vizitam site-ul web Bola Pelangi.

Bola Pelangi

Programul sportiv oferit de aceasta platforma este foarte interesant si plin de toate disciplinele cele mai indragite de pasionatii de pariuri online: pe langa cele mai renumite si populare sporturi, precum fotbal, baschet si tenis, vom putea gasi o vasta catalog de sporturi minore sau, in orice caz, mai greu de gasit la alte case de pariuri. Pe Bola Pelangi Betting vom avea, de asemenea, posibilitatea de a paria live si pe sporturi virtuale.

Sectiunea dedicata promotiilor este de asemenea foarte interesanta: in acest moment nu exista o oferta de bun venit sportiva activa, ci doar un pachet de bun venit dedicat pasionatilor de cazinouri.

Cu toate acestea, zona de promotii este actualizata constant si, consultand-o periodic, vom gasi deseori si cu placere multe promotii dedicate iubitorilor de pariuri sportive: in acest moment vom putea profita de un bonus interesant la primul depozit, pe care il vom discutati mai tarziu.

O alta zona foarte bogata a site-ului este cea dedicata platilor, in cadrul careia vom fi cu adevarat rasfatati pentru alegere in ceea ce priveste diferitele optiuni de plata disponibile pentru a face depozite si a retrage castigurile: pe langa faptul ca putem alege intre un numar mare de carduri de credit, vom gasi, de asemenea, multe portofele virtuale si criptomonede.

Pariurile Bola Pelangi nu dezamagesc nici macar in ceea ce priveste asistenta pentru clienti: accesand zona dedicata vom putea gasi diferite modalitati de a lua legatura cu echipa de operatori de asistenta, disponibila pentru a raspunde la intrebarile noastre 24 de ore pe zi.

Desi este o casa de pariuri online cu un program foarte bogat si interesant, ar trebui specificat faptul ca Bola Pelangi Scommesse nu are licenta ADM, care este singura licenta care va permite sa operati legal in tara noastra. Licenta detinuta de Bola Pelangi Scommesse nu este italiana, ci a fost emisa de guvernul Curacao pentru a permite casei de pariuri si cazinoului online sa functioneze in siguranta totala in toate tarile lumii.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri