Bookmaker Club

Dintre toate casele de pariuri care opereaza pe teritoriul italian, Bookmaker Club este favoritul celor care iubesc lumea pariurilor. Este, de fapt, un operator care, de mai multe ori in ultimii ani, a primit mai multe premii si recunoasteri, printre cele mai importante din sector.

Prin urmare, putem spune ca Bookmaker Club are toate caracteristicile potentiale pe care o casa de pariuri excelenta trebuie sa le garanteze. De asemenea, trebuie subliniat ca este o platforma sigura si legala, avand in vedere ca detine licenta ADM care, la noi, este obligatorie sa functioneze pe piata pariurilor online.

Prin urmare, ne-am intrebat care sunt avantajele si dezavantajele jocului si pariurilor pe aceasta platforma. Pentru a raspunde la intrebare, am analizat indeaproape serviciile oferite si particularitatile pariurilor Bookmaker Club.

Bookmaker Club

Bonus de bun venit Bookmaker Club

Tendinta ultimilor ani este tocmai aceasta: casele de pariuri stiu ca utilizatorul este important si de aceea vor sa incurajeze inregistrarea. Bonusurile de bun venit sunt un cadou oferit pariorilor care aleg Bookmaker Club.

Deci, ce ofera Bookmaker Club jucatorilor sai? Bonusul de bun venit al acestui operator nu este probabil cel mai mare, dar este cu siguranta o suma destul de interesanta, deoarece puteti obtine pana la 210 €.

Sa vedem cum se poate obtine aceasta suma. Primii 10 € sunt obtinuti imediat. Doar faceti prima depunere pe contul de joc pentru o suma egala cu cel putin 10 EUR. Dupa cum sa mentionat, creditarea sumei ca cadou va fi imediata.

Cum castigi celelalte 200 de euro? In prima saptamana dupa inregistrare, jucatorul poate primi o rambursare egala cu 50% din miza pana la maximum 200 EUR.

Suma va fi creditata in contul de joc al jucatorului si poate fi utilizata pentru a plasa pariuri. Va reamintim ca retragerea poate fi permisa numai dupa trimiterea documentului de identitate, dupa cum solicita ADM.

Alte bonusuri Bookmaker Club

In acest moment, ne putem intreba daca exista sau nu alte bonusuri Bookmaker Club. In acest sens, este bine sa ne amintim ca pe site exista alte promotii binevenite pentru celelalte categorii. Dar asta nu este tot: amintiti-va ca exista si un club prioritar.

Este un club special care intampina cei mai buni jucatori. Va fi posibil sa castigi premii, sa aduni puncte si multe altele. O oportunitate conceputa pentru a fideliza utilizatorii.

Priority Club Bookmaker Club

Priority Club Bookmaker Club este un serviciu exclusiv disponibil pe portalul Bookmaker Club.it care permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta de joc si mai exclusiva. In special, Priority Club Bookmaker Club este un fel de program VIP care va permite sa acumulati puncte, de exemplu jucand pariuri sau cazinouri Bookmaker Club si sa le cheltuiti pentru a cumpara bonusuri de depunere sau alte stimulente.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri