Bookmaker.com.au

Bookmaker.com.au a fost lansat in 2012 si a fost popular in randul jucatorilor de pariuri datorita marilor oferte si promotii gratuite.

In anul urmator, Bookmaker a fost achizitionat de gigantii de jocuri din Marea Britanie, Ladbrokes, care isi aduceau marca in Australia la acea vreme.

De atunci Bookmaker.com.au a luat o cale similara cu Betstar.com.au, care a fost achizitionata si de Ladbrokes. Atat Bookmaker, cat si Betstar raman ca identitati individuale, au ocupat locul din spate pe Ladbrokes.com.au in multe domenii, inclusiv oferte promotionale saptamanale.

In ciuda faptului ca de multe ori ocupa un loc in spate pe site-ul lor parinte Ladbrokes.com.au, puteti profita in continuare de unele dintre ofertele excelente gratuite pe care Bookmaker.com.au le ofera atat clientilor noi, cat si celor existenti.

Desi nu ofera aceeasi cantitate de promotii zilnice ca unele case de pariuri, veti vedea totusi ca Bookmaker.com.au ofera cateva promotii excelente pentru curse si sport.

Acestea includ oferte excelente de restituire a banilor pentru intalniri de cursa si sporturi, inclusiv AFL, NRL, Cricket si Fotbal.

Bookmaker

Bookmaker.com.au Produse / Oferte

Ceea ce lipseste Bookmaker.com.au in promotiile zilnice pe care le compenseaza cu unele dintre produsele excelente disponibile pentru curse si pariuri sportive.

Alegeti propriile cote

Bookmaker.com.au ofera sansa de a alege propriile cote la anumite curse, alegand marja castigatoare. De exemplu, puteti obtine cote crescute daca credeti ca Chautauqua va castiga cu mai mult de o lungime!

Favorite vs Field

Daca credeti ca favoritul arata vulnerabil in orice cursa de pur cura, ham si ogar, puteti creste sansele de a le bate, sustinand intregul camp.

Card Visa Bookmaker

Retrati-ti castigurile instantaneu cu Cardul Visa Bookmaker. Acestea sunt gratuite pentru toti clientii si va permit sa efectuati achizitii sau retrageri imediat dupa ce castigurile dvs. au ajuns in contul dvs.!

Bookmaker.com.au se afla pe scena de curse australiana de mai putin de zece ani, dar a facut rapid impresia ca o alegere pentru noii jucatori de pariuri.

Oferind evenimente sportive si de curse extinse, inclusiv piete unice pe care alte case de pariuri nu le fac, este usor de ce urcati pariorii la bordul Bookmaker.com.au.

Achizitionat de Ladbrokes Australia in 2013, casa de pariuri ramane una dintre casele de pariuri de tip boutique din scena australiana.

Din cauza unei modificari a legislatiei australiene instituita in mai 2019, Bookmaker.com.au nu poate furniza bonusuri de inregistrare noilor clienti.

Cu toate acestea, Bookmaker.com.au va ofera anumite promotii pe masura ce anul trece. Aruncati o privire pe site pentru a vedea ce se ofera. Bookmaker.com.au ofera toate pietele mari pe care ati dori sa pariati.

AFL, NRL, NBA si EPL au fost pregatite si chiar si evenimentele dvs. de nisa, cum ar fi fotbalul american, tenisul de provocare si chiar voleiul, pot fi pariate.

Acest lucru este valabil pentru toate cele trei coduri de curse din Australia si Noua Zeelanda, puteti paria pe galopuri si ogari din America si Marea Britanie, precum si actiuni de trotter din Canada si Europa.

Deschideti un cont la Bookmaker.com.au si accesati pagina lor de sport pentru a vedea complet toate pietele sportive pe care le au de oferit.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri