Boylesports

BoyleSports este, fara indoiala, cea mai mare casa de pariuri din Irlanda, jucand pentru aceasta pozitie cu Paddy Power. Cu sediul central in Dundalk, judetul Louth, BoyleSports ar avea 231 de puncte de vanzare cu amanuntul in toata tara. Pe langa afacerea lor cu amanuntul, BoyleSports a crescut de la infiintarea sa in anii 1980 si are acum alte operatiuni, inclusiv un serviciu de pariuri telefonice, „Fon-A-Bet”, un portal de pariuri online si o aplicatie de pariuri mobile pentru utilizatorii de smartphone-uri. BoyleSports a fost infiintat in 1982 de John Boyle, care si-a deschis primul magazin de pariuri in Market Hill din Newry, Irlanda de Nord.

Acest numar a crescut rapid si, pana in 2004, Boylesports avea aproape optzeci (80) de magazine si doar doi ani mai tarziu sarbatoreau lansarea celui de-al 100-lea magazin de pariuri. Inainte de astazi, Boylesports este unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de pariuri, cu peste 1700 de oameni care lucreaza pentru ei. Acum au peste doua sute treizeci de puncte de vanzare cu amanuntul. Cand va uitati la oferta online de produse BoyleSports, aceasta include: Sport, In joc, Virtual, Vegas, Jocuri, Cazinou, Lotto, Bingo si Poker.

Boylesports

Site-ul web si portalul online Boylesports au un aspect traditional si o schema de culori de marca, astfel incat este usor de recunoscut. Site-ul are un aspect de grila foarte frumos, cu un meniu clar in partea stanga. Este usor sa ajungeti la evenimentul pe care doriti sa pariati rapid si usor. Boylesports este una dintre cele mai bune case de pariuri care a avut grija sa ofere vizitatorilor o experienta buna de utilizare. Cateva lucruri pe care le-am vazut pe Boylesports pe care nu le-am gasit pe alte site-uri sunt un calendar sportiv excelent care va arata pe ce canal se afla sportul preferat si un alt instrument excelent este un calculator de pariere usor de utilizat pentru a va rezolva combo-ul masiv. castigurile la pariurile tale preferate si combinate.

Puteti sa va alaturati Boylesports astazi si sa obtineti un bonus extraordinar pariind 10 € / £ si primind 30 € / £ in PARIURI GRATUITE. Pe site-ul nostru veti gasi, de asemenea, informatii despre bonusul Boylesports si aplicatia mobila Boylesports.

Cat de buna este acoperirea pietei si selectia pariurilor pe BoyleSports?

In tersm de tipuri de pariuri, atunci Boylesports ofera o gama larga de tipuri de pariu, cu toate acestea acoperirea lor pe piata nu este la fel de mare ca si alte site-uri, cu multe meciuri de fotbal majore care au intre 60 si 80 de piete. Acest lucru este slab atunci cand ne uitam la unii concurenti, cum ar fi William Hill si corali, care tranzactioneaza in mod regulat peste 200 de piete intr-un singur joc de liga premier.

In ceea ce priveste tipurile de pariu, acestea ofera o gama larga si, daca vizitati site-ul si faceti clic pe linkul de ajutor din meniul de sus, puteti vedea sub pariuri sportive, au explicatii clare ale tuturor pariurilor diferite si cum functioneaza. Au chiar si un glosar extins, astfel incat sa puteti gasi orice subiect legat de tipurile de pariuri si orice cuvinte pe care s-ar putea sa nu le intelegeti.

boylesports_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri