Buff.bet

BUFF.bet, cunoscut anterior sub numele de Buff88, a fost introdus recent ca noua fata a pariurilor sportive pe criptomoneda si e-sport. Nu este doar un site standard de pariuri in care oamenii vin si pleaca, marca sustine de fapt bogata cultura asiatica de e-sport, sport si cazinou. Dupa cum se vede din logo-ul oficial, acesta are un simbol care reprezinta legenda Monkey King din Asia si denumirea „BUFF” adoptata din jargonele sportive, ceea ce inseamna cresterea capacitatii unei anumite abilitati sau puteri. Aflati mai multe despre marca prin aceasta revizuire aprofundata BUFF.bet.

Site-ul functioneaza in prezent sub Galaxy Group Ltd., care este reglementat de Guvernul Curacao. Partenerul lor principal pentru afaceri este Gambling Investment Fund sau GIFcoin ICO, o criptomoneda bazata pe blockchain care serveste la impartirea profiturilor BUFF.bet cu detinatorii de jetoane.

Bonusuri si promotii

BUFF.bet este simbolul generozitatii, atat pentru utilizatorii noi, cat si pentru cei existenti. Site-ul va asigura ca aveti suficiente bonusuri pentru a le folosi ca baza. Lista bonusurilor curente si disponibile pentru sport, cazinou si e-sport este dupa cum urmeaza:

Conturile noi cu o prima tranzactie de cel putin 10 EUR vor primi un bonus de 100% de pana la 88 EUR daca utilizeaza codul: GET88. Utilizatorii trebuie sa introduca codul bonus. Tarile din Albania, Bulgaria, Grecia, Romania, Serbia, precum si conturile Bitcoin sunt restrictionate sa acceseze oferta.

Conturile noi si existente cu o depunere de cel putin 5 EUR vor primi 25 EUR daca introduc codul bonus: FREESHOT. Utilizatorii trebuie sa rastoarne de 5 ori depozitul in termen de 180 de zile de la efectuarea depozitului pentru a solicita premiul. Contributia maxima de reportare pentru fiecare cont este de 100% din suma bonusului primit.

Intrucat sezonul ACCA este in tendinte, BUFF.bet ofera un bonus ACCA jucatorilor noi si existenti care plaseaza pariuri pe acumulator pe toate selectiile dinaintea meciului. Aceasta oferta se aplica intoarcerilor la acumulatori de 5 sau mai multe selectii. Fiecare fold are un bonus corespunzator, dar jucatorii pot primi un bonus de pana la 60%

Daca ati epuizat toate bonusurile si promotiile aplicabile contului dvs., continuati pentru ca fiecare pariu participa la Jackpot-urile misterioase ale BUFF.bet si castigati premii clasificate in Platina (15.000 – 50.000 €), aur (500 – 2.500 €) si Argint (50 € – 250 €), indiferent cat de mare a fost miza lor sau a fost un pariu pierdut sau castigator. Jackpotul se plateste la intamplare, iar categoria pe care o veti obtine depinde de pariul minim si maxim pe care l-ati plasat.

Nu in ultimul rand, Tipify si BUFF.bet s-au asociat pentru a va oferi o promotie exclusiva TIPIFY100 care ofera un bonus de 100% pana la 100 €. Aceasta recompensa este un „anydeposit”, ceea ce inseamna ca puteti stiva bonusul TIPIFY100 pe langa bonusul pentru prima depunere GET88. A existat vreodata un moment mai bun pentru a plasa un pariu la BUFF.bet?

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri