BungaBet

BungaBet este una dintre cele mai preferate companii de pariuri online din Uganda, desi a fost introdusa recent. Licenta locala de catre National Gaming Board Uganda a fost eliberata in 6 februarie 2017.

Cu BungaBet puteti paria online pe sporturi precum fotbal, baschet, tenis, cricket si alte sporturi si jocuri populare. Puteti plasa pariurile pe pre-meciuri (adica inainte de inceperea meciului) si, de asemenea, in direct in timp ce meciul sau jocul este jucat. Cu BungaBet puteti utiliza, de asemenea, functia populara de retragere care permite jucatorului sa vânda pariul, chiar daca pariul nu este inca decontat.

BungaBet

Pariu gratuit BungaBet

Toata lumea adora pariurile gratuite, iar BungaBet este unul dintre furnizorii cu cea mai larga oferta bonus.

GRATUIT Bonus de inscriere potrivita 100% pâna la 50.000 UGX la primul depozit

Aceasta oferta bonus este valabila pentru toti clientii noi ai BungaBet. Clientii trebuie sa faca o depunere minima de 1.000 UGX pentru a solicita acest bonus de depunere. Clientii care fac o depunere pentru prima data pe contul lor BungaBet vor deveni eligibili pentru bonus.

Cazinoul BungaBet

BungaBet opereaza, de asemenea, un cazinou online care ofera sloturi de la mai multi furnizori de top din lume, precum Habanero, Betconstruct, Worldmatch sau Endorphina. Portofoliul de jocuri al BungaBet este unul dintre cele mai bune din Uganda, doar cazinoul Betway si oferta de jocuri 1xBet sunt mai largi.

Doriti sa participati la turnee de cazino si sa concurati cu alti jucatori de cazino? BungaBet este unul dintre acele cazinouri online unice care ofera si asta! Majoritatea acestor turnee sunt in jocuri precum blackjack si ruleta.

Aplicatia mobila BungaBet UG si BungaBet

Mobile BungaBet este un site web mobil al BungaBet.ug. Doar faceti clic aici de pe mobil si veti accesa BungaBet.

Aplicatia BungaBet este de fapt o aplicatie de cazino care contine doar jocuri slot oferite de BungaBet. Poate fi descarcat de pe site-ul web BungaBet numai pentru utilizatorii Android. De asemenea, va permite sa selectati tipul de versiune mobila pe care probabil doriti sa o utilizati. Aceasta este intre telefonul inteligent modern si telefonul inteligent mai vechi (jumatate atingere si jumatate buton).

Bonusul aplicatiei BungaBet

Conform cercetarilor noastre recente, acest furnizor s-a abtinut de la distribuirea cadourilor pentru noii clienti, prin urmare nu veti gasi niciun bonus BungaBet. Din pacate, nu stim de ce BungaBet nu are in prezent nicio oferta pentru cadouri pentru clientii noi. Faptul ca nu exista bonus de bun venit nu conteaza. Absenta inregistrarii obligatorii marcheaza o schimbare interesanta in comparatie cu alte case de pariuri si ofera un stimulent interesant de a paria la BungaBet.

Compatibilitatea larga a aplicatiei BungaBet este caracteristica mea preferata, ceea ce o face excelenta pentru distractia remarcabila a pariurilor pe mobil. Indiferent daca este vorba de iOS, Android sau alt sistem de operare – aplicatia BungaBet a functionat fara cusur in testele noastre pe o varietate de dispozitive diferite. Dupa acest scurt tutorial, stiti acum toate informatiile pe care le puteti despre aceasta aplicatie BungaBet si puteti incepe pariurile. Pentru cei care au sisteme de operare mai vechi si smartphone-uri, va rugam sa consultati tabelul de mai jos pentru a vedea daca aplicatia este compatibila cu setarea dvs. curenta.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri