BurningBet

BurningBet se numara printre site-urile de pariuri recent lansate care promit pasionatilor de jocuri de noroc online o experienta de joc de neuitat. Altaprime Limited opereaza acest site web si este licentiata de guvernul Curacao pentru a oferi servicii pariorilor din diferite regiuni ale lumii.

Inscrierea la BurningBet va ofera posibilitatea de a va incerca norocul la diferite optiuni de pariuri sportive, precum si la jocuri de cazino captivante. Mai mult, exista bonusuri si promotii profitabile pentru toti oamenii – atat incepatori, cat si clienti fideli. De asemenea, casa de sport garanteaza siguranta datelor si a finantelor dvs. utilizand cea mai recenta tehnologie sofisticata de criptare SSL.

In plus, vi se ofera servicii de asistenta pentru clienti 24/7 prin optiuni eficiente si fiabile, cum ar fi chat live, e-mail si telefon. Recenzia mea despre BurningBet contine toate informatiile de fapt pe care ar trebui sa le cunoasteti inainte de a incepe aventura jocurilor de noroc.

BurningBet

Bonusuri si promotii BurningBet

Bonusurile si promotiile la BurningBet sunt unul dintre principalele puncte de vanzare. Cartile de sport ofera un bonus de primire atragator pentru noii clienti si promotii la pariuri pentru membrii loiali. Dupa cum stiti, vi se va cere sa indepliniti toti termenii si conditiile care vin alaturi de bonusuri inainte de a incepe sa le utilizati. Deci, sa incepem cu bonusul de bun venit:

Bonus de bun venit

Bonusul sportiv de bun venit de la BurningBet este rezervat atat clientilor noi, cat si celor experimentati. Pentru a va califica pentru acest bonus, trebuie sa depuneti minimum 20 €. De asemenea, trebuie sa jucati suma bonusului pentru prima depunere cel putin o data cu cote de cel putin 1,50. Cu toate acestea, trebuie sa pariati suma bonusului si castigurile mai mari de 10x pe un singur pariu stabilit cu cel putin 2,00.

Bonus saptamanal de rambursare

BurningBet are un bonus incredibil de 10% saptamanal de rambursare de pana la 500 EUR pentru toti jucatorii inregistrati. Acest bonus de rambursare se acumuleaza din toate pariurile dvs. de luni pana duminica. Cea mai mica suma pe care o puteti primi ca bonus de rambursare este de 20 EUR, iar suma maxima este de 500 EUR. Va rugam sa retineti ca acest bonus este supus cerintelor de pariere de 20 de ori inainte de a va putea incasa castigurile. In plus, trebuie sa contactati echipa de asistenta pentru clienti prin chat live sau optiuni de e-mail.

Promotii VIP

Pe langa bonusul de bun venit si recompensa de rambursare, sunteti eligibil sa beneficiati de diverse promotii VIP. In calitate de jucator VIP, aveti dreptul la oferte exclusive si privilegii speciale, asa cum meritati. Cu cat plasati mai multe pariuri la BurningBet, cu atat primiti mai multe recompense. Exista cinci niveluri VIP prin care trebuie sa te ridici pentru a te bucura de intregul pachet: Rookie, Fighter, Gladiator, Champion, Elite Champion.

In concluzie, mi-a placut si m-am bucurat de fiecare moment pe site-ul de pariuri sportive BurningBet. Site-ul este plin de o mare varietate de optiuni de pariuri sportive, bonusuri si promotii profitabile, optiuni bancare rapide si asistenta excelenta.

In plus, site-ul are o interfata intuitiva, care este compatibila cu dispozitive cu ecran mic, precum si cu computerele personale. Desi BurningBet poate avea cateva dezavantaje, este un site web incredibil, cu toate emotiile si distractia pe care ti-ai dori sa le ai.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri