Caliente

Caliente are o istorie foarte bogata in industria pariurilor sportive care dateaza din 1915, cand au oferit pariuri pe curse de cai vii. Aceasta a evoluat in curse de caini si, in cele din urma, prima carte straina a fost deschisa in 1948 folosind tabla si radio. Acum, Caliente este un site de pariuri online complet functional care se modeleaza dupa cele mai bune case de pariuri online din Nevada.

Caliente gestioneaza, de asemenea, peste 60 de locatii de case sportive in Mexic; cu unii care locuiesc destul de aproape de granita SUA. Doar Tijuana se mandreste cu peste 12 locatii de case de sport care atrag multi rezidenti din sudul Californiei si texanilor. Clientii americani reprezinta aproximativ 15% din totalul demografic si, in special, in locatiile din Tijuana, USD reprezinta aproximativ 40% din veniturile lor totale.

Cartea lor de sport online ofera o mare varietate de optiuni de pariuri si sporturi. Au practic toate sporturile profesionale disponibile, dar se concentreaza in primul rand pe fotbalul mexican si sud-american. Acestea ofera o multime de sporturi din America de Nord pentru clientii lor din SUA, impreuna cu limite foarte mari de pariuri care lasa alte case de sport in praf. Limitele lor de pariere pot varia pana la 20.000 USD, ceea ce este foarte rar in majoritatea caselor de sport.

Depunerea si incasarea din Caliente este sigura. Acestea ofera optiuni de depunere instantanee, cum ar fi Visa, MasterCard, Transferuri bancare, carduri PaySafe, DineroMail si ToditoCash. In prezent, principala optiune de retragere este prin transfer bancar, care necesita aproximativ doua zile pentru a primi.

Caliente ofera o multime de bonusuri si promotii pentru pariorii online. Cel mai bine este sa le verificati pagina Promotii inainte de a plasa pariul, deoarece exista cateva optiuni bonus excelente din care sa alegeti. De asemenea, au un bonus pentru mobil atunci cand plasati primul dvs. pariu de 20 USD sau mai mult de pe smartphone sau tableta. Exista o lista lunga de termeni si conditii care se aplica tuturor bonusurilor lor – asa ca asigurati-va ca le cititi inainte de a va angaja sa pariati!

caliente

Pariuri mobile

Avand propria aplicatie mobila, Caliente ofera cu siguranta un avantaj. Disponibila pentru iOS si Android, aceasta aplicatie gratuita permite pariorilor sa acceseze o mare varietate de optiuni de pariere, inclusiv pariuri live de pe dispozitivul mobil sau tableta. Dupa cum sa mentionat mai sus, acestea ofera un bonus de bun venit pentru noii utilizatori de Caliente Mobile.

Pariuri live

Caliente ofera optiuni de baza pentru pariuri live pentru mai multe sporturi. Au un centru de joc interactiv excelent in partea de sus, cu datele de scor live, in cazul in care pariorii nu pot viziona jocul ei insisi. Pentru pariorii care nu vorbesc limba spaniola, acest lucru poate fi un pic dificil, deoarece aplicatia de pariuri live in sine nu poate fi tradusa de browserul web, astfel incat pariorii trebuie sa fie extrem de precauti atunci cand isi plaseaza pariurile.

Caliente_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri