Campeonbet

CampeonBet se numara printre cele mai cunoscute platforme de pariuri disponibile pe internet astazi, intrucat aduce combinatia suprema de case de pariuri si cazinou in perioada scurta de timp pe care site-ul o are online. Campeonbet a fost lansat in 2017 si, de atunci, ofera o versatilitate ridicata in casele lor de sport, precum si un catalog de cazinouri incredibil de mare. Campeonbet pare sa fie dornic sa pastreze toti clientii lor „Campioni”, oferind combinatia corecta de promotii si cote excelente.

Campeonbet a fost initial un mare succes in America Latina si a fost sa se extinda si sa se concentreze si asupra clientilor europeni; in mod specific, are o mare baza de clienti pe piata suedeza. Campeonbet a devenit rapid casa de pariuri preferata pentru clientii care cauta o optiune cuprinzatoare.

Bonus CampeonBet – 50% pana la 150EUR Bonus de bun venit + 25EUR GRATUIT

CampeonBet ofera un bonus de bun venit pentru toate inregistrarile noi, puteti beneficia de bonusul lor de carte de sport de bun venit cu prima dvs. depunere. Cu un depozit minim de 10 EUR, puteti primi 50% in plus la primul dvs. depozit plus 25 EUR GRATUIT, pe care il puteti plasa la sporturile preferate. Lucrul bun al acestui bonus este ca Bonusul pentru sporturi de bun venit are doar o cerinta de pariere de 8 ori mai mare, care este relativ scazuta in comparatie cu alte case de pariuri. 25 EUR FREEBET nu are cerinte de rasturnare, daca castigi, castigi si se va afisa in soldul tau ca Real Cash. Bonusul trebuie utilizat la jocuri cu cote egale sau mai mari de 2,00.

Inainte de a efectua o depunere, trebuie sa aveti in vedere daca depunerea dvs. se face prin Skrill sau Neteller, nu puteti obtine aceasta promotie.

CampeonBet Bonus de reincarcare – 25% bonus pana la 500EUR pentru a doua si a treia depunere

Pentru deponenti, puteti obtine 25% bonus pe depozit, pana la 500 EUR. Cerinta minima pentru acest bonus este de 10 EUR. Exista o cerinta de pariere de 10 ori mai mare. Acest bonus este disponibil pentru a doua si a treia depunere.

Alte promotii la Campeonbet

In calitate de jucator inregistrat, veti primi alte tipuri de promotii si bonusuri. Le puteti gasi pe partea de promotii a site-ului web sau prin e-mail, asa ca tineti cont de ofertele speciale. Campeonbet organizeaza, de asemenea, in mod regulat campanii, care sunt deosebit de interesante, deoarece tin pasul cu ultimele evenimente sportive, cum ar fi Cupa Mondiala si Liga Campionilor. Promotiile sunt actualizate in mod regulat, cu noi promotii care apar din cand in cand.

Site web mobil

Campeonbet ofera versatilitate si puteti accesa platforma de pe telefonul dvs. mobil, unde puteti juca echipele preferate si meciurile preferate oriunde va aflati, indiferent daca utilizati iOS sau Android. Puteti incepe sa jucati direct de oriunde va aflati, iar site-ul mobil este la fel de usor de utilizat in versiunea desktop. Pentru pasionatii de sport, una dintre optiunile obligatorii este functia de pariuri live, care este extrem de convenabila sa o aveti pe telefon, in buzunar si sa o luati cu voi oriunde mergeti. Puteti paria live pe jocuri care se intampla in timp real, din confortul canapelei. Va permite sa vedeti cotele care se schimba rapid la meciuri, fara sa va ingrijorati sa pierdeti, deoarece sunteti prea departe de computer.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri