Campobet

Nu numai ca clientii existenti au o lista lunga de promotii, inclusiv bonusuri, reincarcari si pariuri gratuite, dar pot participa si la o lista actualizata in mod regulat de turnee. Evitand limitarea promotiilor la clienti noi, exista intotdeauna ceva interesant pentru toata lumea la Campobet, iar acesta este unul dintre marile lor avantaje.

Creatorii Campobet au optat pentru diferite nuante de verde ca culoare principala pentru site-ul lor. Nu este o alegere de culoare pe care toata lumea o va iubi, dar este greu de spus ca site-ul nu pare facut profesional. Un banner rotativ neted ocupa o mare parte din pagina de destinatie, in timp ce exista mai multe casete de mai jos care va incurajeaza sa aflati mai multe despre diferitele bonusuri si jocuri oferite.

Spre deosebire de multe case de pariuri online pe care le vedem, Campobet foloseste imagini ale vedetelor sportive pe toata pagina de pornire, de exemplu, Mohamed Salah si Simona Halep, precum si pe pagina de promotii. Evitand utilizarea fotografiilor generice de stoc, locul are un sentiment profesional.

Campobet

Bonus de bun venit – 100% pana la 100 €

Clientii noi de la Campobet care efectueaza primul depozit de cel putin 20 EUR (sau echivalent valutar) se pot bucura de un bonus de aceeasi suma, pana la maximum 100 EUR sau 200 EUR daca sunteti din Germania, Elvetia, Norvegia sau Finlanda.

Nu este un bonus care sa fie rasplatit instantaneu sau automat, pentru ca mai intai trebuie sa joci suma depozitului o data cu cote nu mai mici de 1,50. Dupa ce ati facut acest lucru, va trebui sa contactati echipa de servicii pentru clienti si sa solicitati bonusul pentru a va aplica contul.

De asemenea, retineti ca suma maxima a pariului folosind bani bonus este de 50 € si ca doar primul pariu pe un anumit eveniment contribuie la cerinta de pariere. Asta inseamna ca va trebui sa faceti cateva pariuri mai mici pe o serie de piete si selectii pentru a sterge bonusul.

Oferta de bun venit pentru cazino – 100% pana la 500 EUR

Aceasta oferta generoasa permite clientilor noi sa solicite un bonus de depozit de 100% pana la suma mare de 500 € (sau o moneda echivalenta), precum si 200 de rotiri gratuite. Pentru a revendica fondurile bonus, jucatorii trebuie sa faca o depunere de 20 € si apoi sa trimita prin e-mail asistentei pentru clienti pentru a primi banii bonus si rotirile aplicate in cont. Invartirile vin in rate de 20 repartizate la fiecare 24 de ore, ceea ce este bun in anumite privinte, dar usor enervant in altele, iar castigurile maxime din acestea sunt limitate la 80 EUR. Nu este rau gratuit, dar ar fi frumos sa vezi o limita mai mare.

Atunci cand incepeti sa va descurcati in conditiile intelegerii, va dati seama ca nu este la fel de stralucitor pe cat pare initial. Nu numai ca exista restrictii privind rotirile, dar banii bonus vin cu o cerinta de 30 de rulari care poate fi utilizata numai pe sloturi. Nici macar toate sloturile nu conteaza ca doar 20% din pariurile luate in considerare pentru unii si 0% pentru altii. Este important sa verificati lista inainte de a incepe sa jucati, deoarece in caz contrar indeplinirea cerintei de pariere poate dura mult timp.

A avea contributii reduse la unele jocuri nu este neobisnuit, dar, de obicei, acest lucru se aplica jocurilor cu un nivel inferior al casei, cum ar fi blackjack-ul. De obicei, toate sloturile conteaza la 100% si faptul ca nu fac asta inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la jocurile pentru care optezi.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri