Casollo

Casollo este considerat unul dintre cazinourile online cu cea mai rapida crestere din lumea jocurilor. Este bine cunoscut pentru faptul ca ofera servicii online interesante, fiabile si de incredere. A fost infiintata in 2018 si este licentiata de Autoritatea pentru jocuri din Cipru, cu sediul in Curacao.

Casollo este operat de Stages 5 N.V, unul dintre principalii operatori de jocuri din industrie. Ca atare, site-ul ofera jucatorilor sai o experienta interactiva de cazinou online, de la grafica de inalta calitate la efecte sonore realiste si bine echilibrate. In plus, site-ul web Casollo are un aspect simplu, cu o interfata usor de utilizat, facilitând navigarea pe site.

In plus, Casollo va ofera unele dintre cele mai bune experiente cu casa de pariuri si sala de poker.

Casollo

Bonus de bun venit si promotii

Cazinoul Casollo a aliniat unele dintre cele mai frumoase si unice bonusuri si promotii, care sunt raspândite pe tot parcursul anului. Când va inscrieti, veti primi patru bonusuri de meci ulterioare de pâna la 2000 EUR pe primele patru depozite pe site. Bonusul este distribuit dupa cum urmeaza

  • Bonus de 100% pe prima depunere in valoare de 500 EUR
  • 50% bonus de potrivire la a doua ta depunere in valoare de 500 €
  • 50% bonus de potrivire la a treia depunere in valoare de 500 €
  • 100% bonus de potrivire la a patra depunere in valoare de 500 €

Cu toate acestea, suma minima pe care o puteti depune in contul dvs. de joc este de 10 EUR.

In plus, jucatorii se pot bucura de bonusuri de rambursare si oferte de bonusuri exclusive prin programul VIP al cazinoului.

Pentru a va retrage câstigurile folosind oferta bonus, vi se cere sa pariati de cel putin 35 de ori valoarea bonusului, in functie de joc. Alternativ, puteti decide, de asemenea, sa folositi banii pentru a va imbunatati abilitatile.

Jocuri si furnizori

Cazinoul Casollo functioneaza pe cel mai recent software premiat din industrie; Microgaming si NetEnt, precum si alti furnizori de pe piata, cum ar fi Ezugi, Vivo Gaming, Pragmatic Play si Betsoft, printre altele. Drept urmare, cazinoul este capabil sa va ofere peste 500 de jocuri inovatoare si convingatoare.

Jocurile de cazino variaza de la sloturi clasice pentru role, sloturi video cu 5 role, jocuri de masa, jocuri jackpot progresive si dealer live, printre altele. Unele dintre diferitele titluri oferite includ ruleta europeana, Dead or Alive, Starburst, variante live de blackjack si Hot 777 Deluxe, printre altele.

Toate jocurile de la Casollo s-au dovedit a fi corecte prin audit independent, iar cazinoul isi genereaza cotele folosind un generator de numere aleatorii.

Pariuri sportive si poker

Cartea de pariuri Casollo ofera o gama larga de piete sportive. Acestea includ fotbal, baschet, rugby, tenis si fotbal american printre multe altele. Fanii pokerului se pot bucura, de asemenea, de diverse jocuri de poker, inclusiv Deuces wild si Joker poker, printre altele.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri