Cbet

Incepand recent in 2018 si detinut de AK Global N.V., Cbet este o noua, dar una dintre cele mai promitatoare case de sport acceptate de o multime de entuziasti de pariuri sportive online nu numai in Noua Zeelanda, ci si pe tot globul. Aceasta casa de pariuri este inregistrata si detine o licenta de pariuri sportive de la guvernul Curacao. Daca doriti sa va bucurati de o experienta completa de pariuri sportive, atunci ar trebui sa va incercati norocul la Cbet.

Platforma Cbet vine cu peste 45.000 de evenimente pre-meci si peste 150 de pariuri suplimentare pe unele dintre cele mai populare sporturi din jur. Chiar daca inregistrarea Cbet este un proces indelungat in 7 pasi, in momentul in care ati terminat inregistrarea aici, va veti bucura de numeroase beneficii pe care le ofera aceasta casa de pariuri.

Cbet are unul dintre cei mai receptivi, informativi si profesionisti asistenti de asistenta pentru clienti. Exista numeroase optiuni de plata acceptate de aceasta casa de pariuri cu unele dintre monedele acceptate aici, inclusiv NZD, EUR, AUD, USD, JPY, CNY, RUB si CAD.

Cbet

Cbet a reusit sa traduca site-ul sau in rusa, germana, franceza si engleza. Are una dintre cele mai bune si mai usor de utilizat interfete, in comparatie cu alte case de pariuri. In ciuda faptului ca sunteti o noua casa de pariuri, nu exista niciun motiv pentru care nu ar trebui sa va inregistrati un cont la Cbet.

Daca examinati cu atentie pagina de pornire a Cbet, veti observa cateva lucruri importante care fac ca aceasta casa de pariuri sa fie unica. Intreaga platforma Cbet are cateva adaugari atragatoare, cum ar fi designul sau exemplar, care confera site-ului o senzatie de gotic.

In calitate de parior Kiwi, fiti siguri ca va va placea aspectul superb al lui Cbet, care cuprinde cele mai bune controale, impreuna cu o tema de inclinare a maxilarului. Spre deosebire de multe alte case de pariuri, Cbet foloseste doar o mana de controale fiabile.

Cbet are o bara de meniu vizibila, unde jucatorii pot gasi acces la diferite sectiuni ale site-ului web. In partea dreapta a ecranului, veti gasi o bara de defilare uimitoare. Aceasta bara de derulare este destul de utila, deoarece ajuta la navigarea pe site destul de usor. Reduce durerea de a fi nevoie sa derulati o lista lunga de selectii pe care le are aceasta casa de pariuri.

Bonusuri si promotii

Bonusurile si promotiile sunt necesare pentru a atrage clienti noi si a pastra clientii vechi. Aproape toti pariurile sunt constiente de acest fapt important si se straduiesc sa faca tot ce pot pentru a avea unele dintre cele mai atractive recompense pentru clientii sai. Din pacate, Cbet nu se descurca destul de bine cand vine vorba de bonusuri si promotii.

In momentul redactarii acestei recenzii, am stabilit ca aceasta casa de pariuri ruleaza doar doua oferte promotionale. In primul rand, Cbet se bazeaza inca pe bonusul sau de bun venit pentru a atrage noi jucatori, in ciuda caracteristicilor sale convingatoare si a aspectului uimitor.

Noii clienti Kiwi care isi inregistreaza contul aici au sansa de a dubla depozitul initial pentru a incasa pana la 344 USD. Jucatorii pot folosi bonusul de la Cbet pentru a participa la sporturi live si la multe alte piete.

Pe langa bonusul de bun venit, Cbet ofera clientilor sai si un depozit Crypto de 5% Cashback. Pentru toate depozitele pe care jucatorii din Noua Zeelanda ajung sa le faca utilizand Bitcoin, Cbet le acorda o rambursare de 5% din suma pe care trebuie sa o depuna. Este important de remarcat faptul ca exista termeni si conditii suplimentare care se aplica pentru cele doua bonusuri comune pe care Cbet le ofera clientilor sai.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri