Chance

Casa de pariuri Chance este un expert in pariuri sportive. Oferta cursului de schimb Chance este una dintre cele mai largi si de cea mai inalta calitate de pe piata la nivel mondial. Aici veti gasi cote la cele mai populare sporturi precum fotbal, hochei sau tenis, dar si la cele mai putin frecvente, precum futsal, roller coaster, darts sau snooker.

Chance este al treilea cel mai mare birou de pariuri din Republica Ceha, cu peste 200 de sucursale in toata tara. Numarul unu pe piata ceha care din ianuarie 2013 detine si biroul de pariuri Chance. Datorita acestui fapt, ambele companii au site-uri web foarte similare, diferenta principala este in culorile alese. Oferta cursului de schimb si cursurile sunt practic aceleasi. Casa de pariuri Chance are o licenta ceha si, prin urmare, toti jucatorii trebuie sa-si completeze inregistrarea la sucursale sau online prin internet banking! La sucursalele mentionate, Chance va permite, de asemenea, sa pariati pe jocuri de numar, zaruri sau poker.

Chance_web

Cum sa deschizi un cont cu Chance?

Pentru a va deschide contul de pariuri cu Chance, faceti clic aici (chance.cz). Introduceti cu atentie toate informatiile solicitate in formularul de inregistrare. Toate informatiile dvs. trebuie sa fie adevarate si corecte (inclusiv telefonul mobil). Exista un câmp „Vreau sa introduc un cod de actiune” in formularul de inregistrare, pe care nu trebuie sa il completati pentru a obtine bonusul de intrare. Daca casa de pariuri Chance are un bonus de intrare, va recomandam sa cititi cu atentie conditiile bonusului inainte de inregistrare.

Finalizarea inregistrarii in Chance online prin internet banking

Dupa 1.1.2017, este inca necesara finalizarea inregistrarii prin verificare. Pâna atunci, aveti un cont temporar in care depunerea este limitata la 3.000 CZK. Aveti 30 de zile de la inregistrare pentru a completa un cont permanent si exista mai multe modalitati de a face acest lucru – vizitând o sucursala de piatra, prin Czech POINT sau online prin internet banking (se aplica la Air Bank, Moneta, Česká spořitelna, Equa Bank, ČSOB , Komerční banka)

Bonus de 100% pâna la 2.000 CZK + 200 CZK complet gratuit

  • Jucatorii nou inregistrati au dreptul la un bonus de intrare de 100% de 2.000 CZK.
  • Bonusul si depunerea trebuie rulate de 7 ori. Acest bonus de intrare este eliberat cu 10%. Deci, daca prima dvs. depunere este de 2.000 CZK, atunci rotatia totala (de 7 ori depozitul + 7 ori bonusul) va fi de 7 × 4.000 CZK = 28.000 CZK.
  • Daca invârtiti primul 10% (2.000 CZK), Chance va va acorda 200 CZK.
  • Rata minima de intoarcere va fi de 2,0.
  • Pentru a calcula dreptul la bonusul de intrare, suma depozitelor in valoare maxima de 2.000 CZK este creditata zilnic fiecarui parior.
  • Conditiile pentru filare trebuie indeplinite in termen de 90 de zile.
  • Un parior care isi verifica contul primeste automat un bonus de pariere complet gratuit 200 CZK (bonusul este platit in aur (1 aur = 1 CZK).
Chance_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri