ChezaCash

Pentru a va ajuta sa decideti daca site-ul de pariuri online Chezacash Kenya este potrivit pentru dvs., cititi recenzia noastra a site-ului lor. Informatiile pe care le oferim includ ce optiuni de pariere sunt oferite, bonusuri si jackpoturi oferite, cum sa incepeti pe site-ul Chezacash si multe altele.

Cheza Cash Jackpot si optiuni de pariere

Chezacash este un site de pariuri online orientat catre fanii pariurilor sportive. Sporturile listate pe site-ul Cheza Cash Kenya disponibile pentru a paria sunt fotbalul, baschetul, tenisul, rugbyul, handbalul, voleiul, baseballul, boxul, fotbalul american, bolurile si pesapallo. La fel ca in majoritatea site-urilor de pariuri din Kenya, fotbalul ofera un numar mare de evenimente la care sa parieze decat alte sporturi.

Pariurile live sunt oferite la multe evenimente si exista multe piete de pariuri diferite disponibile. Ceea ce Chezacash Kenya nu ofera este jocuri de cazinou pentru pariori si nici nu au niciun fel de sport virtual la care sa parieze. O caracteristica populara a Chezacash este jocul lor Jackpot, care ofera o plata potentiala respectabila de 2 milioane Ksh. Pentru a castiga jackpotul, pariorii trebuie sa faca 7 predictii corecte dintr-o lista de 10 jocuri preselectate. Mai multe detalii despre jackpot pot fi gasite facand clic pe linkul „Jackpot” de pe site-ul Chezacash.

ChezaCash

Disponibilitatea bonusului Cheza Cash

Exista mai multe functii bonus oferite de Cheza Cash Kenya de care pariorii vor avea ocazia sa profite. Ca bun venit pentru noii clienti Chezacash, acestia ofera un „Karibu Bonus” de 25% pentru o prima depunere minima de 200 Ksh. Exista sansa de a castiga un pariu gratuit in valoare de 30 Ksh ca „Bonus de Depunere” de fiecare data cand faceti un depunere de cel putin Ksh 200 in contul dvs. Chezacash Kenya. In plus, Chezacash ofera un „Bonus Multibet”.

Bonusul multi-bet incepe de la 5% pentru cel putin 5 selectii si creste la maximum 100% pentru 19 selectii sau mai mult. In prezent exista si alte doua bonusuri, bonusul „Bet Sare” care presupune plasarea a 5 pariuri de Ksh 50 pe un bilet de pariuri si bonusul „Vuta Friend”, unde clientii pot castiga un bonus de 30 Ksh pentru fiecare prieten pe care il recomanda la Chezacash. Toate detaliile pertinente privind diferitele promotii bonus pot fi gasite pe site-ul Chezacash facand clic pe linkul „Promotii” din partea de sus a paginii.

Exista o multime de motive pentru care pariorii ar putea dori site-ul de pariuri online Chezacash Kenya si cateva lucruri care nu sunt atat de bune. Site-ul este receptiv pentru mobil si este usor de accesat. Exista o lista destul de decenta de evenimente sportive pentru a selecta, precum si diferite piete de pariuri. Pariurile live sunt o optiune pentru multe evenimente.

Unele alte avantaje ale utilizarii site-ului Chezacash sunt numarul de bonusuri diferite pe care utilizatorii le pot profita in mod regulat. Jocul Jackpot este o caracteristica populara cu o plata decenta, precum si faptul ca trebuie sa faca doar 7 predictii corecte, spre deosebire de 12 sau mai multe.

Chezacash are cateva contra. Nu ofera jocuri de cazino sau sporturi virtuale la care sa parieze. De asemenea, uneori poate fi dificil sa gasiti informatii pe site, deoarece acestea nu au intrebari frecvente. Pentru a rezuma, Chezacash se numara printre site-urile de pariuri de top din Kenya pentru sport, dar nu ofera alte optiuni de pariere care le-ar putea costa unii clienti potentiali.

Chezacash_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri