Chisholmbet

Chisholmbet este o companie de jocuri de noroc detinuta de o familie, care opereaza cincizeci de birouri de pariuri in nord-estul Angliei si in anumite parti din Yorkshire. Compania a inceput pentru prima data la sfarsitul anilor 1950 si a ramas in aceeasi familie de atunci. Dupa succesul magazinelor, site-ul online a fost apoi lansat. Site-ul Chisholmbet este alimentat de Corbettsports.com, care este licentiat si reglementat de comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie.

Este o platforma excelenta, un fel de simbioza intre o companie de pariuri si un cazinou. Exista, de asemenea, posibilitatea de a juca la loterie. Apropo, este misto. Comparativ cu sloturile, personal imi place mult mai mult loteria. Iata alte motive pentru care am devenit utilizator al Chisholmbet si il recomand altora:

Interfata convenabila. Totul este foarte clar si simplu, chiar si un copil isi poate da seama cum sa navigheze pe site. Toate disciplinele sportive, meciurile si jocurile din cazinou sunt bine structurate, deci este usor sa gasiti sectiunea care va intereseaza.

Chisholmbet

O buna selectie de activitati de agrement. Dupa cum am spus, Chisholmbet este in acelasi timp o loto, un birou si un cazinou. Si acest lucru este deja destul de divers pentru un singur site. Dar ar trebui sa mentionez, de asemenea, ca fiecare sectiune are de ales. Exista o mare varietate de discipline sportive prevazute pentru pariuri, inclusiv rare care nu pot fi gasite la birourile obisnuite. Cazinoul include, de asemenea, multe optiuni pentru a juca.

Am aflat despre acest site, deoarece va ofera posibilitatea de a paria pe curse de caini si cai. Am facut acest lucru din zilele in care toate casele de pariuri erau bazate pe uscat si am fost incredibil de fericit cand au aparut versiunile lor online. Chisholmbet are si o versiune mobila, ceea ce il face mult mai convenabil de utilizat. Pot plasa un pariu si pot vedea ipotezele altor jucatori in orice moment 24/7, indiferent de locul in care ma aflu.

Acum incep sa ma implic putin in jocurile de cazino. Prefer jocurile de societate. In plus, aici puteti juca cu un dealer real, ceea ce este mult mai sigur decat cu un bot. In acest fel pot observa singur cum se amesteca cartile si toate miscarile dealerului meu.

Site-ul Chisholmbet

Casele de pariuri Chisholmbet sunt cunoscute pentru magazinele de strada din nord-estul Angliei si din Yorkshire. In prezent, au 240 de angajati si, datorita succesului, au decis sa lanseze o carte de pariuri online. Designul site-ului este destul de simplu, desi este inca foarte usor sa gasiti pariul pe care il cautati, atata timp cat este un eveniment popular.

Pe langa Sportsbook, site-ul are si sectiuni pentru Casino si Lotto. Ambele pot fi accesate cu acelasi nume de utilizator si parola ca si Casa de pariuri.

Inscriere pentru un cont Chisholmbet. Este suficient sa adaugati detalii personale si sa selectati un nume de utilizator si o parola. Dupa conectare, se afiseaza numele complet, soldul contului si soldul pariului gratuit. De asemenea, vi se ofera un numar de cont Call Center, care poate fi utilizat pentru pariuri telefonice. Formatul de cote preferat poate fi usor modificat, alegand intre zecimal, fractional si american.

Cand faceti clic pe sectiunea Contul meu, puteti vizualiza un extras complet al tuturor pariurilor si tranzactiilor anterioare. Preferinte, cum ar fi optiunile de plasare a pariului si daca doriti sau nu sa primiti e-mailuri promotionale. Parola si datele dvs. personale pot fi, de asemenea, editate, precum si optiunea de a depune si retrage fonduri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri