Circus

Circusbet ofera pariuri sportive pe piata belgiana din 2013. Cu toate acestea, oferta acestui site de cazinou este cu adevarat limitata. Mai ales in fotbal puteti paria pe o multime de meciuri din diferite ligi, dar sunt putine sporturi disponibile pe care sa pariati. O posibila plata dureaza mult. Pe scurt, Circusbet este o casa de pariuri inca tanara pe drumul cel bun, dar exista inca lucruri care ar putea fi imbunatatite pentru a se alatura baietilor mari.

  • Licenta belgiana
  • Fotbal destul de disponibil
  • Bonusuri interesante

Oferta de pariuri

Oferta pentru pariuri sportive este limitata in comparatie cu alte case de pariuri. Cand vine vorba de meciuri de fotbal, exista destul de multe ligi disponibile pentru a paria, dar nu si alte sporturi. Pe langa fotbal, puteti paria si pe tenis, baschet, hochei pe gheata, formula 1, handbal, fotbal american, baseball si cricket. In plus, nici numarul disponibil de tipuri de pariuri pe eveniment nu se termina.

Circus

Cote

Cotele CircusBet sunt cote asa cum va puteti astepta de la o casa de pariuri belgiana. Jucatorii CircusBet sunt, in general, jucatori recreativi. Jucatorii profesionisti sunt mai predispusi sa apeleze la alte case de pariuri din cauza sanselor. Asta nu inseamna ca sansele sunt serios sub egalitate, iar pentru „pariul incidental” CircusBet va ofera cote excelente.

Serviciu clienti

Pentru a obtine ajutor pe Circusbet, trebuie sa faceti cativa pasi. Mergeti la „contul meu”, alegeti „contact” si veti vedea un ecran cu o lista a posibilelor probleme. Daca nu puteti fi ajutat de aceste intrebari frecvente, veti vedea o caseta de mesaj in care puteti introduce care este intrebarea si / sau problema dvs. Nu este posibil sa contactati Circus prin telefon si nici nu poate fi accesat prin intermediul unui chat live. Ne puteti contacta prin: https://www.circus.be/nl/contact si, de obicei, va puteti astepta la un raspuns in 30 de minute (intre orele 09:00 si 03:00).

Pariuri live

A fost un moment in care nu puteai paria live la Circusbet, dar acum poti. Ca si in cazul pariului prematch, numarul de pariuri pe care puteti paria live este limitat si puteti paria de fapt doar pe rezultatele finale si numarul de goluri.

Pariuri mobile

Circus este disponibil prin intermediul unui site web mobil, unde puteti juca jocuri de cazino si puteti paria si pe sport. Circus are, de asemenea, propria aplicatie. Daca instalati aceasta aplicatie, veti primi inca un bonus de 10 euro pe contul dvs.

Usurinta de utilizare a site-ului web

Nu exista multe de criticat pe site-ul Circusbet. Are de fapt acel „aspect tipic de casa de pariuri belgian”, comparabil cu, de exemplu, Jocurile Napoleon. Handy este functia de cautare din dreapta sus, unde puteti gasi cu usurinta pariul dorit.

Bonusuri si promotii

Vizualizati gama actuala de promotii pe site-ul casei de pariuri.

Circus_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri